Annonse

F-HOONE

Wææ, I totally forgot..

Babes, jeg har jo flere Tallinn-bilder på lur, og vi snakker noen stemningsbilder fra lunsjdaten vår på F-Hoone som en av dere anbefalte. TAKK, sier jeg bare.. Denne plassen var helt i vår gate, superfresh, rå og helt unik. Jeg elsker slike perler som det her, som dukker opp in the middle of nowhere med en personlig touch og en enorm sjarm. Maten var fantastisk, ølen var iskald, og jeg er så glad for at vi tok turen innom. 

Så.. Til alle dere som skal til Tallinn må jeg bare anbefale denne videre.. F-Hoone, altså.. I overkant av 5 minutter i taxi fra gamlebyen. Hurraaa!

Nå venter jeg på at Jon og mamma skal komme å hente meg sånn at jeg kan sitte på med dem utover til Stabekk, for så å ta med meg Fokus tilbake, og deretter låne bilen til alle mine gjøremål i morgen. Phuuu.. Det er et styr å være uten fremkomstmiddel, ass.. I hvert fall når man er så vant til å ha bilen stående i bakgården, men i morgen skal jeg altså ta farvel med den lille Yarisen, og se den bli hentet for å havne rett på skraphandleren. Buuuhuuuu, tenk at dette kunne være så trist. Haha, jeg må jo le litt også.. Det er jo tross alt bare en gammel liten bil vi snakker om her, som dessverre har valgt å takke for seg.. 

Senere kommer Belinda på en aldri så liten sleepover da hun er her i et døgn i forbindelse med jobb. Guuuuuud som jeg gleder meg til å se henne, så i kveld blir det pølsegrateng med sjukt mye ost (siden ost er LIVET), gode samtaler og en lang og god klem. Jippi!

Hvordan har dere hatt det i dag, kjære venner? Har starten på uken vært alright? 

Klem i fleng ♥

Annonse