Annonse

FÅ TING ER BEDRE ENN DETTE…

Happy Saturday, godtfolk ♥

I natt har vi sovet sååå godt, og var oppe og nikket like før klokken ni i dag. Da satt jeg meg ut ved bassenget med en kopp kaffe og selvutløser, hah, for å dokumentere min avslappende og trivelige morgenstund.

Det er få ting som er så deilig som å sitte ved bassenget på morgenkvisten, mens fuglene kvitrer og beina plasker under vannoverflaten. Jeg kunne seriøst bodd her i Albir, men det sier jeg jo uansett hvor jeg befinner meg, haha. Det skal jo ikke så mye til for å få meg overbevist om at destinasjonene jeg reiser til, er steder jeg kunne bosatt meg – men så er det jo noe fantastisk over det å ha en herlig base som vi har nå i Oslo, og at vi kan reise når både tiden og økonomien strekker til!

Vi er i skrivende stund på vei til Terra Mitica, så nå får vi se hvor tøff jeg er, haha. Kjenner jeg reisefølget mitt rett, så klarer han å lure meg med i de verste karusellene – jeg vet ikke om jeg gleder eller gruer meg, hah!

Nyt lørdagen, snuppiser ♥

Annonse