Annonse

FÅ TING ER DIGGERE ENN DETTE!

//Lokal tid: 22.58

Åhåj for en dag… Plutselig var klokken blitt elleve på kvelden, og vi har klart å holde oss våken helt til nå – det er jaggu ikke dårlig med hensyn til jetlagen som meldte sin ankomst i går. Nå tror jeg at vi skal klare å komme oss inn i riktig døgnrytme – det er nemlig fryktelig kjipt å våkne klokken 05.00, haha.

For første gang i år har jeg hatt gleden av å kjenne sommervarme på kroppen, og det finnes få ting i verden som er diggere enn å bare kaste på seg en funky, oversized t-shirt og noen sneakers, for så å bare tusle ut i solen. Dette her har jeg savnet – spesielt ombord i en båt hvor jeg har hatt frosten i meg så og si hver eneste dag, og jeg nyter så til de grader. Slikt blir det jo til og med outfit av, vett, og det er jo noe jeg vet at dere setter pris på…

T-shirt: Vintage // Sneakers: Nike // Caps: New Era // Ryggsekk: Forever 21

Dagen i dag har gått med til jobb, jobb og atter jobb. Vi har hatt så masse å gjøre både med YouTube og blogg, og resultatet av dagens innsats får dere smake litt på i løpet av de neste dagene. Det er så deilig å ha mye gøy å bjuda på, og jeg kjenner at inspirasjonen er så definitivt tilstedet. Å reise er så kjekt og viktig for å skape fett innhold, og det er bare til å glede seg til dagene fremover… I hvert fall hvis dere liker det litt tropisk her på bloggen, juuhuuuu!

Nå tar vi kvelden her – det er så vidt jeg klarer å holde øynene åpen, så da er det på tide å si god natt. Måtte dere få en vidunderlig søndag så lenge, så sees vi om litt ♥

Love ya!

Annonse