Annonse

FÅ TING SLÅR DETTE…

Mine kjære venner, hallaisen!

Fra Voss, faktisk.. 

Gårsdagen fløy forbi, og jeg satt i bilen så og si hele dagen. Først fra Tønsberg til Oslo, og deretter fra Oslo til Voss. Tiden var knapp, og jeg hadde rett og slett ikke tid til å åpne macen.. Og da vi kom frem til Voss, satt en herlig gjeng fra Bergen og ventet på oss, og da hadde jeg ikke akkurat mye lyst til å bruke tid på blogg. I tillegg er det litt herlig for både meg og de rundt, at det ikke er blogging som står i fokus med det samme jeg entrer et rom. Kameraet ble ikke tatt opp før i dag, og det satt vi alle stor pris på, hehe. 

I dag har vi kost oss max med en rolig morgenstund, og det er faktisk få ting som slår en kopp kaffe i stillheten, på en veranda omkranset av vakker natur!

Men okei.. 

Nå er jeg tilbake i bloggmodus, og fra og med i dag blir det oppdateringer som vanlig. Kan ikke bare ligge på latsiden, vett.. Jeg får jo helt panikk av å ikke titte innom dere i løpet av en dag, haha. Noen mener det burde være helt ok, og i tillegg veldig deilig å bare legge macen bort for en dag, men jeg blir bare mer stresset enn ellers, og klarer ikke finne roen.. 

Vi blir på Voss med disse fine vennene våre til i morgen, og da setter vi kursen mot vidunderlige Tysnes og Rosendal. Været her på vestlandet er virkelig ikke noe å skryte av – regn i luften og 13 grader, haha. Vi skal nok få en fin Norges-uke på tross av dårlig vær, og neste uke er vi jo garantert solskinn da vi vender snutene mot Spania!

Boyfriendjeans kjøpt i Berlin // Genser fra OneTeaspoon HER 

Hvordan har dere det om dagen, skjønninger? 

Stor klem herfra ♥

Annonse