Annonse

FABULOUS FALL

God ettermiddag, skjønninger ♥

Er det én ting man ser overalt om dagen, så er det høsten. Den er spredd utover alle blogger, Facebookprofiler samt instagram, men det er faktisk ikke så rart når den er så nydelig som det her! Høsten er virkelig en vakker årstid, spesielt når solen skinner, og på dager som i dag er jeg sjeleglad for å bo i et område hvor dette er like utenfor døren. 

Dette er herlige Løkka, verdens mest sjarmerende plass hvor det florerer av koselige caféer, friluftsområder, gallerier, og inspirerende mennesker, og det er jaggu ikke rart at Løkka har klatret opp på listen over de ti beste nabolagene i hele verden. Jeg blir nesten litt stolt over å faktisk bo her, og ingenting er herligere enn å bare tusle rundt i nabolaget, suge til seg alle inntrykkene og den gode stemningen. Spesielt på en sånn flott høstdag som dette, så etter dagens møter og intense jobbing tok jeg rett og slett med meg kameraet ut i frisk luft for å forevige denne nydelige oktoberdagen.


FOR en årstid! Jeg elsker den…

Nå skal jeg faktisk begynne så smått å pakke til USA. Jeg er jo så inn i satans klar for å dra, og i dag gikk det faktisk opp for oss at vi får oppleve en ekte amerikansk Halloween. DET er jaggu noe man både kan tilføye og stryke av på bucket listen, for det tror jeg kan bli en helt crazy opplevelse. Føkk den norske utgaven, liksom. Vi rekker ikke amerikanerne til anklene en gang når det gjelder slike begivenheter, så dette kan bli ubeskrivelig gøy! Tjoooheiiiiiiiii. 

Har dere en fin dag, darlings?

Kjærleik ♥

Annonse