Annonse

FACE MASK CHALLENGE & GIVE AWAY!

//I samarbeid med MakeStyle

Hahahah, jeg dævver av det her! Denne videoen her har jeg gledet meg til å publisere helt siden vi spilte den inn for noen uker siden, og nå krysser vi fingrene for at dere digger den like mye som oss, hurraaaa!

Vi har i tillegg gleden av å dele ut 5 stk. Black Peel Off Masks til fem heldige vinnere. Bli med i trekningen ved å:

1. Følge Makestyle på Snapchat (Brukernavn: Makestyle)
2. Skrive «Makestyle» i kommentarfeltet her på bloggen eller på YouTube når det er gjort.

Juuuuhuuuu!

Lip Mask HER // Face Mask HER // Black Peel Off Mask HER // Eye Brightener HER

RABATTKODE: FÅ 10% rabatt på alle produktene i videoen ved å ta i bruk rabattkoden: Decrusto 

Vi har forøvrig ankommet Molde i strålende solskinn, og nå sitter jeg og jobber mens jeg nyter den nydeligste utsikten. Rosenes by er virkelig en perle, og i dag viser den seg fra sin aller beste side!

Har dere en fin fridag, skjønne venner?

Løøøv

Annonse