Annonse

FAKE DIAMONDS

Happy Sunday, darlings ♥

Jeg sitter her i sofaen og har nesten ikke sjans til å bevege meg, og vet dere hvorfor?? Fordi det ble så vanvittig mye dansing i går, og fordi vi selvfølgelig måtte dra på med Get Down før vi dro videre på byen. Hahhahahah, den dansen der ass. Kan ikke se smart ut for naboene når 10 kvinnfolk slenger seg synkront ned på gulvet til Backstreet Boys på full guffe. Ojojoj? Beste vorset og ikke minst byturen på lenge, og når Patski Love skaper godstemning på BLÅ, kan man ikke annet enn å bli genuint lykkelig.

Tidligere på dagen i går var Stine og jeg på en liten lørdagsstroll på Frogner, og vi tittet selvfølgelig innom Broslo‘s sinnsyke utstilling- Falske Diamanter. Vi snakker en Oslobasert kunstnerduo hvor en av Norges ledende snowboardkjørere og en kreativ graffiti-entusiast, har gått sammen og satset på kunsten til alles store glede, og det var i fjor gutta bestemte seg for å vise frem arbeidet sitt for første gang. Da ble alt solgt ut på et øyeblikk, og det gjør det nok denne gangen også. MAKAN for noen helsikens flotte kunstverk. Jeg skjønner godt at dette selger godt, og hadde jeg hatt 30k til overs, hadde nok også jeg gjort mitt aller beste for å fått klørene i en av disse godbitene. 

Jeg blir altså bare så sinnsykt imponert over kreative mennesker som kan skape noe sånn som dette, og hvis dere er i nærleiken av Frogner en eller annen gang frem til 10.april, anbefaler jeg dere på det aller sterkeste å stikke innom. Dette er helt forbanna rått, og under her får dere en smakebit av hva dere kan vente dere hvis dere planlegger en tur innom. Halleluuujaaaa!

Fantastisk, eller hva? 

Nå skal jeg lage meg en altfor sen men superdigg frokost, og på menyen står egg, tomatbønner, og ihjelstekt bacon. YUMMY! 

Hvordan var kvelden i går, hotties? 

Annonse