Annonse

FAKE VS. REAL

Yo people!

Siden enkelte av dere slakter ærligheten min fullstendig, skal jeg nå gi dere to forskjellige versjoner av gårsdagen. Dere kan nå velge hvilket av dem dere finner mest interessant, og for å si det sånn, og som jeg har sagt hundre ganger tidligere, så er jeg mer keen på å gi dere the naked truth, enn å servere ett eller annet iscenesatt crap som ikke har rot i virkeligheten. De negative meningene deres kan dere holde for dere selv, og heller klikke dere inn på f.eks Fotballfrue, hvis det er en flawless og perfekt blogg dere craver. 

Jeg blir så jævlig irritert over at man blir beskyldt for å f.eks være et dårlig forbilde for unge mennesker ved å fortelle hvordan ting virkelig er. Skal jeg bli sett på som et forbilde, vil jeg heller være ærlig og ekte, og tro meg… Mange av disse toppbloggerne som nipper så fint til vinen?? Jeg skal love dere at det på ingen som helst måte bare er nipping det er snakk om i virkeligheten, og dette har jeg til og med sett med egne øyne. FY så mye mer gøy det er å se hvordan ting er bak kulissene… 

Alrigh, here we go!
 

FAKE:

God morgen, fininger. 

I går var en meget hyggelig kveld. Vi koste oss med noe godt i glasset, og nippet så vidt til den eksklusive Benanti Pietramarina Biaco Superiore 1999, som fikk oss i et bittelitt lekent humør. Vi valgte å ta en tidlig kveld, siden vi tross alt skulle kjøre ganske så langt dagen derpå. Alltid viktig å få en god natt søvn før man skal tilbringe noen timer i bilen, og så er det jo alltd så deilig å være frisk og rask på en søndagsmorgen, slik at man både kan komme seg ut i skog og mark, få masse frisk luft, få beveget seg litt, få klarnet hodet, og få lagt en plan for den kommende uken.  

Denne dagen begynte med en god kopp kaffe i sengen, før jeg gikk ned i restauranten for å nyte en bedre frokost sammen med min kjære Belinda. Hotellfrokost er jo LIVET, og spesielt når den kan nytes i godt selskap på en trivelg og opplagt søndag. Vi har nå satt oss ut i den splitter nye Mercedesen, og holder fartsgrensen på vei tilbake til Oslo. Litt sushi er kjøpt med som snacks på veien, siden vi tross alt ikke er så altfor begeistret for slik vei-mat fra Statoil. Er man på tur, så er man på tur. Eller hva? Skrives i Oslo!

 

REAL:

Baaaaah! Good morning RockStars…

Å herreguuuud, formen kunne vel strengt talt ikke vært verre, og jeg har nå vært nedi i resaturanten for å snike med meg et lass med bacon til meg og besøket som ble med meg hjem i natt. Siden vi var dritaRita allerede før lunch, er det vel kanskje ikke så rart at jeg egentlig ikke husker så altfor mye, men at det var sinnsykt god stemning, er det absolutt ingen tvil om. Vi fikk et lass av nye venner… Både mannfolk, kvinnfolk, russ, dansker, gæmliser, strøkne frøkner, ikke fullt så strøkne frøkner, kvinnfolk med dyp utringning, kvinnfolk uten utringning, kvinnfolk med altfor dyp utringning, som absolutt ikke burde hatt utringning i det hele tatt, and the list goes on and oooon. FOR en kveld, sier jeg bare, og den eksklusive vinen var vel på ingen måte eksklusiv. Vi snakker heller en billigvin fra Tyskland med 12,5 prosent som smakte både himmelsk og billig, og som virkelig fikk fart i humøret. Vi lo så sinnsykt mye, vi var så på kanten i oppførselen, vi signerte x antall russebukser, som i tillegg inkluderte altfor pikante budskap som bl.a «Suck cock every day», og «You’re more than welcome to eat my pussy». Vi forlater nå Stavanger i den slitne Yarisen, med et snev av fylleangst men samtidig usedvanlig mange gode minner. Om vi kommer tilbake igjen snart? HELL YEAH!

Okei kjære lesere… Hvilken versjon foretrekker dere? Vil dere ha den nakne sannhet, eller vil dere at bloggen skal gjøres mer «bloggvennlig»??

Klask, Smask & Dask 

 

Annonse