Annonse

FALLING FOR FALL

Hallaisen fra København!

Jaddaa.. Her er jeg, og her skal jeg være hele dagen for å jobbe med kolleksjonen. Som jeg nevnte så vidt for dere er det høsten som nå står i fokus, og flere av dere har helt rett i at høsten ikke blir beige, fargeløs og kjip. Uten at jeg vil avsløre så altfor mye, kan dere i hvert fall få en bitteliten smakebit ut i fra bildene under her, og selvom jeg legger neon fargene på vent til neste sommer, satser jeg på spreke og flotte farger i bl.a turkis, lilla og burgunder. 

Wuuhuuuu!

Fy fader så sjuuukt GØY det her faktisk er, å bare lage det du mangler i garderoben, liksom.. Etterhvert kommer jeg til å kjøre på med gøye konkurranser hvor dere kan vinne helt sinnsyke premier, men først må jeg bare få åpnet nettbutikken. HEHE!

Jeg skal prøve å svare dere på spørsmålene snarest, så det er bare til å følge med for mye moro!

Har dere en fin dag, fininger?

Annonse