Annonse

FAMILIEFERIE OG LAVE SKULDRE

Tirsdag allerede… Dagene flyr i godt lag, og jeg orker nesten ikke tanken på at vi vender hjemover allerede på torsdag. Vi kom jo nettopp! Dagene har gått med til å bare late seg og spise. Masse! Ferie for oss er mat, haha… Det er jo det ferien i grunn dreier seg om. Det er jo så mye kos som er knyttet rundt de ulike måltidene… Det er jo da man virkelig får pratet og hygget sammen!

Vi er her med mamma og Jon, min stebror, Christian, og Trine, og deres lille datter på 1 år. Hun er magisk! Så morsom og festlig liten frøken som har underholdt hele familien de siste dagene. 1-åringer, ass! De er virkelig noe for seg selv, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å dra ned hit neste sommer, med en liten pjokk som da vil være på Julie sin alder. Da blir det nok litt mer hektisk for oss foreldre enn denne gangen, haha! For nå er han like lat som oss, og sover til langt på dag.

På tross av slaraffenmodus og hvilepuls, har vi tatt noen turer i bassenget, og spenningen steg til taket da Dennis skulle ta med seg Falk uti for aller første gang. Vi ante jo ikke hvordan han ville reagere, men jaggu så det ut til at han elsket det. Det var trygt og godt i pappas armer, og gjett om jeg stod stolt og fulgte med på sidelinjen. Smilet og latteren meldte sin ankomst med det samme han ble vant til vannet, og det var nok deilig å kjøle seg litt ned, selv om gradestokken i vannet viste like under 30 grader. Dette er jo temperatur som selv jeg kan leve med, så pysete som jeg er.

Nå skal vi snart ned på strandpromenaden for å spise lunsj… Mat, mat, mat! Og sangria… Mmmm! Vi nyter livet her nede i syden ♥

Hvordan er livet der hjemme?

Annonse