FAMILIESØNDAG

Hei igjen, skjønninger ♥

Nå har jeg kommet meg til Sola etter en superhyggelig familiesøndag hos svigers. Jeg er stappmett etter god middag og deilige fastelavensboller, og sitter her i en krok for meg selv med bukseknappen og smekken på vidt gap under den oversizede t-shirten. Jeg er altså så sinnsykt mett… Så mett at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist, men sånn blir det når svigermor er altfor flink til å bake. Hehe!

Søndagen har altså vært helt fantastisk, såpass bra at jeg ikke klarer å irritere meg over at flyet foreløpig er én time forsinket, og aller helst skulle jeg jo ønske at jeg ikke måtte dra hjem i det hele tatt. Jeg kjenner et større og større behov for hver dag som går, for å faktisk våkne opp med kjærligheten hver eneste morgen, og forhåpentligvis er det ikke lenge til vi tar forholdet til neste nivå, og slår garderobene våre sammen. Spørs om han får plass i det hele tatt.. Mohahaahha!

Jeg har selvfølgelig hatt kameraet med meg i dag som alltid, og her har dere resultatet. En real stemningsrapport fra en stemningsfylt søndag ♥

Åh! 

Fastelaaaven, ass! Eller fastelavn som det tydeligvis heter. Takk til bloggleseren som lærte meg dette, men herreguuud så trist. Jeg som alltid i hele mitt livet har trodd at vi feirer fastelavEN.. Fastelavn for pokker? Hva er det for et tåpelig navn da? Vi bergensere er jo glad i EN-endinger, så jeg trosser rettskrivningen og holder meg til fastelaavEEEEN i stedet. Høres mye mer riktig ut i mine ører, på lik linje som at jeg synes Henning Olsen høres bedre ut enn Hennig Olsen. For en løgn… Gjennom hele mitt liv har jeg trodd at jeg har spist HennING Olsen is, ikke HennIG Oslen is.

Makan! Det er faktisk ikke greit, men nå stopper jeg før jeg begir meg ut på en idiotisk diskusjon med meg selv, og går heller over til å spørre dere hvordan dere har hatt det i dag. Hvordan har dere altså hatt det? Og viktigst av alt… Har dere spist mange fastelavENsboller? 

Kjærleik ♥