Annonse

FANTASTIC GYMNASTICS CHALLENGE

//I samarbeid med Hasbro

En riktig god morgen fra Bergen!

Her er det overskyet og litt regn i luften, og nå håper jeg bare at solen velger å titte frem på tross av at det er meldt dårlig, for å skinne litt på dagens brudepar. Det er jo noe ekstra magisk med sol på en dag som dette, men vi får ta det været vi får, og ta til takke med det – bra blir det uansett.

Caroline er jo tidenes sporty spice, så nå sitter jeg her på kjøkkenet iført treningstights- og genser, og sports-BH som lå klart til meg da jeg våknet – her i huset blir man nemlig dratt med ut på tur før fuglene fiser, haha. Jeg klarer som regel å snike meg unna, men i dag tenkte jeg at en tur sikkert ville gjøre godt for både kropp og sjel – i hvert fall siden jeg fortsatt er lettere jetlaged og forvirret, haha.

Før vi går i gang med å pynte oss til dagens festivitas, tenkte jeg å vise vårt siste tilskudd til YouTube-kanalen vår. Altså… Dette her var få forbanna vanskelig, dere aner ikke… Noen som har testet spillet selv? I så fall, må dere gi meg hemmeligheten bak hvordan få det til – jeg blir GAL!

Og dere? Har dere enda ikke subscribet på kanalen vår, blir vi SÅ glad om dere vil gjøre nettopp det HER. Vi nærmer oss vårt neste mål som er 30.000 subz, og lover en skikkelig feiring når vi/om vår 30k – JUUHUUUU!

Alright, babes – sees litt senere. Jeg må jo vise dere dagens antrekk, hihi!

Nyt lørdagen ♥

Annonse