Annonse

FANTASTISK FESTIVAL VESKE

Hei igjen, verdens skjønneste lesere.

Ettersom at himmelen åpnet seg og verken hunden min eller jeg ikke er så veldig begeistret for pøsregn, har vi holdt oss inne. Ergo, litt nettsurfing på meg, som også får tankene over på noe annet… Nettsiden hvor jeg fant den vesken jeg viste dere for litt siden, dukket heldigvis opp igjen, takket være en bloggleser som gav meg linken. Nå har jeg igjen funnet en veske jeg bare mååå ha, som definitivt er den perfekte festivalvesken… Begge fargene er like fine og når prislappen viser 200,- er det ingen ting å klage på. Nettsiden heter forresten newlook.com.

I kveld har jeg en etterlengtet date med min kjære venninne, Ida, som alltid får meg til å smile. Har ikke har vært med henne på lenge, og gleder meg til hyggelig samvær og dype samtaler…

Ønsker dere en fortsatt strålende mandag.

Masse kjærlighet fra meg

Annonse