Annonse

FANTASTISK NYHET!

Okei, jeg må bare tenke litt over hvordan jeg kan beskrive det jeg går og føler på..

Denne shortsen dere ser på bildet under her, sant? Jeg har så sjukt sterke følelser for denne shortsen at det gjør vondt, haha! Den fortjener et eget innlegg, liksom.. SÅ forbanna awesome er den, og den er endelig på lager. 

Jeg har siden jeg lanserte StyleConnection, jobbet med å skape den feteste denim shortsen i historien.. Den råeste shortsen ever, i en loose fit boyfriend modell, med destroyed effekt og god kvalitet. En rå og røff shorts som er god i størrelsen, og som har den ultimate lengden.. 

… her er den!! Den er så FAB!


Boyfriend Denim Shorts HER

Så.. 

Om dere har vært på leting etter en slik shorts, kan jeg informere om at dere ikke trenger å lete lenger.. Denne har ALT, og det er et løfte.. Ingen over, ingen ved siden!

Ojsann, nå tok det jo helt av her.. Jeg blir jo så begeistret, vet dere, og da må vi tåle litt sånn overivrige blogginnlegg som dette, haha!

Nå har foreldrene til Dennis akkurat vært på besøk, og Mille er igjen her med oss. Det skal bli sååå koselig å tilbringe lørdagen med denne skjønne snuppelinen, så i kveld skal vi bare kose oss, se på film og lage pitapizza i mange ulike varianter. Perfekt lørdag ♥

Har dere det fint, vakringer?

Annonse