Annonse

EN FANTASTISK TUR PÅ 6 KM

God morgen fra Spania – for siste gang på en stund… Om bare noen timer setter vi kursen mot flyplassen, og det er selvfølgelig like trist som alltid å dra fra det stedet vi er så glad i. Som jeg sier hvert eneste år, så er det så godt at vi kan reise tilbake når som helst – «hytten» i Albir forsvinner ikke, og det er så godt å vite. Vi har kost oss glugg ihjel på denne turen, og i går fikk vi omsider skvist inn en tur til fyret. Eller El Faro Del Albir, som det heter… Dette er totalt sett en 6 km lang tur, som er en perfekt distanse for oss som ikke er så aktive. Man får opp pulsen et par hakk, men man blir liksom ikke ubehagelig utslitt, haha.

Denne veien ut til fyret er så vakker, og utsikten tar rett og slett pusten fra deg! Spania er så hinsides vakkert, og jeg er så glad for at vi kom oss opp og ut på denne lille runden. Jon, Dennis og jeg trasket av sted, og for min del ble det mer bilder enn kjapp gange – jeg så jo ut som en skikkelig turist der jeg gikk med to kameraer rundt halsen, haha. Jeg er så glad for at jeg drasset med meg kameraer på denne turen, for det resulterte i alle disse bildene som jeg håper vil falle i smak. Disse skal jeg se tilbake på når vinteren kicker inn for alvor, og drømme meg tilbake til solfylte dager og deilig temperatur.

       

Er det ikke vakkert her? Herregud for en fantastisk plass! Nå skal kofferten pakkes, og hvis vi rekker skal vi spille inn en ny YouTube-snutt hvor vi tar for oss ting vi elsker… Sånn siden vi ble så irritert i forrige video, haha!

Og sånn heeelt på tampen… I dag er aller siste dag for å nominere deres favorittblogger(e) til Vixen Influencer Awards, og jeg blir sååå glad om dere vil nominere med i den eller de kategoriene dere mener jeg fortjener en pris ♥ Dere kan nominere så mange bloggere dere vil via DENNE linken ♥

Ønsker dere en nydelig dag så lenge, så snakkes vi om litt!

Annonse