Annonse

FANTASTISKE FLAT TOP FAVORITTER

God morgen, fininger ♥

Håper dere har sovet like godt som oss, for den første natten i Stavanger har vært helt herlig. Vi våknet for ikke så lenge siden, og er klar for en ny og sprudlende dag i deilige S-Town. 

Det er jo veldig mange av dere som lurer på hva som egentlig er status mellom Dennis og meg, og jeg kan vel avsløre såpass mye som at vi har funnet tilbake til hverandre og nyter å tilbringe tid i hverandres selskap. Spania står snart for tur, og jeg gleder meg til å tilbringe en hel måned i solfylte strøk sammen med verdens deiligste mann ♥ Hehe!

Jeg skal selvfølgelig vise dere bilder fra dagen i dag litt senere, men først må jeg nok en gang bare tipse dere om tidenes diggeste gensere fra Flat Top. Jeg er jo sikkert norges største Urban-Lover, og er innom nettshoppen deres daglig for å se om det har kommet noe nytt og fresht som bare MÅ få en plass i garderoben min. Sånn som disse gensrene… 

I dette outfit-innlegget hadde jeg på meg en genser i samme shape, og jeg er overlykkelig over at den nå er tilgjengelig i flere farger. Wuuuhuuuuuu!

1. HER 2. HER 3. HER og 4. HER 

Har dere noen spennende planer i dag da, fininger? Vi skal som sagt ut og oppleve Stavanger, men først skal vi faktisk ut på helvetes-IKEA, så det kan jo bli en spennende affære. Godt mulig vi ikke er på talefot etter en runde der inne, for uenigheter på IKEA fører som regel til sykt dårlig stemning. HAhhahaha, ihvertfall frem til de obligatoriske pølsene til en femmer, for deretter er som regel stemningen tilbake på topp. 

Nyt dagen så lenge, så skrives vi senere.

Kyss og Klem ♥

Annonse