Annonse

FANTASTISKE FORMENTERA

Alright.. I går fant vi himmel på jord!

Aldri før i mitt liv har jeg sett et klarere vann, en hvitere strand, og en mer turkis utsikt enn det vi så i går.. Formentera var like magisk som jeg hadde forestilt meg, og det er jaggu ikke rart at denne lille øyen har fått kallenavnet, Middelhavets Bahamas ♥

Vi hoppet på båten som tok oss over til øyen, og leide sykler ved havnen da vi kom frem, da dette i tillegg til scooter er den absolutt beste måten å komme seg rundt på. Sykling er jo faktisk det gøyeste som finnes, SELVOM vi tråkket på som to gale i 30 varmegrader. I dag er jeg så støl i lårene at jeg har problemer med å bevege meg, så det tyder jo på noen gode timer på sykkelsetet i går. Hehe!

Først snublet vi plutselig over en altfor sjarmerende strandcafé hvor gulvet under stolene og bordene var myk, deilig sand, så her ble vi sittende for å spise lunsj og drikke hvitvinssangria. Perfekt! Deretter hoppet vi tilbake på sykkelen for å utforske mer av Formentera, og endte opp på en bitteliten langgrunn strand hvor til og med JEG hoppet rett uti havet. Jeg bader aldri.. Jeg hater å bade, men her var det helt nydelig. Vannet var varmt, sanden var så myk, og det var rett og slett helt himmelsk å kjenne sjøen på kroppen.

Halleluuujaaa.. Dette kunne jeg blitt vant til. Tenk å bo her ute da? Å våkne opp til det her hver eneste dag? Helt ubeskrivelig vidunderlig!

Nå skal vi ut og få i oss en god lunsj i tillegg til å gjøre unna siste shoppingrunde, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk torsdag så lenge, så skrives vi senere. Minnekortet er fortsatt stappfult av bilder jeg enda ikke har vist dere, så håper dere er giret på enda flere Ibiza-updates..

LOVE YOU

Annonse