Annonse

FANTASTISKE NYHETER!

Mai, ass.. Og alle fridagene som følger med! Gotta love it ♥

Selvom jeg aldri har 100% fri, er det likevel noe helt eget og magisk over disse helligdagene. Man finner liksom en spesiell ro, som er mangelvare i en ellers hektisk hverdag. 

I dag sov jeg lenge, og da jeg våknet slo det meg at det er altfor lenge siden jeg har vist noen fargerike og deilige bilder av OPI-goodies. OPI er livet, det vet vi alle sammen, og det dere ser under her, er noen fantastiske nyheter som straks kommer ut i nettbutikken. Det var på tide å fylle den opp med flere freshe neglelakker, og nå har jeg i tillegg gleden av å tilby de vidunderlige gavepakningene som inneholder lotions og lip gloss fra Avojuice. Disse MÅ man bare ha. 

Det er også en del av dere som har ønsket at jeg skal ta inn disse displayene, hvor man kan oppbevare de ulike neglelakkene man har.. Det har jeg selvfølgelig gjort ♥

Disse kommer altså for salg om ikke lenge, så da er det bare til å glede seg. Ingenting er kjekkere enn et eget display til å vise frem de neglelakkene man har, og i tillegg er det både en lekker og fresh detalje på bad eller soverom. 

Nå skal jeg pleie mannen litt.. Han var nemlig ute med noen kompiser i går, og har klaget sin nød over formen i flere timer nå. Fyllesjuke menn, ass.. Det blir ikke verre, haha!

Nyt denne deilige fridagen, vakre venner. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse