FARGEBONANZA PÅ SANTA MONICA PIER

Annonse: På tur med EF

//Lokal tid: 23.21

Forrige gang vi var på Santa Monica Pier, var i forbindelse med Route 66. Det aller siste stoppet er nemlig akkurat her i Santa Monica, og jeg vil aldri glemme den vanvittige følelsen av å stå under skiltet hvor det stod: «Route 66 – End of trail» , etter 4 uker veien. We did ut! Det er nok mange som tar bilder med dette skiltet, «bare» fordi det er såpass ikonisk, men å kunne ta bilde med det – og faktisk ha kjørt Route 66, føltes bare så innmari stilig.

Nå dro vi tilbake for opplevelsen sin del, og for å knipse noen freshe bilder. Selv om vi har vært her mange ganger før, må vi liksom tilbake – Santa Monica Pier er rett og slett obligatorisk, når man farter rundt i Los Angeles, uansett hvor mange turister som tar turen hit. Noen typiske «turistfeller» tåler vi, ikke sant?

Los Angeles er virkelig en spennende by – så pulserende, elektrisk, fargerik, intens, men samtidig så avslappende og chill. Her finner man alt, pluss litt til – noe for enhver, med andre ord.

Det kuleste av alt er at EF åpner en splitter ny skole i nettopp Los Angeles, som tilbyr kurs i engelsk. I 2019 står den klar, og flere har allerede begynt å sikre seg plasser på den superfreshe skolen. Hvor giret er du på å bo i sprudlende LA? Kanskje dette er den ultimate destinasjonen for deg? Well, it’s happening, og dette er så rått! Få et GRATIS pristilbud HER om du er giret. Og du? Du har fremdeles mulighet til å vinne et reisegavekort på 10 000,- hos EF Språkkurs, som kan benyttes på en av de 52 skolene de har rundt om i verden. Delta i konkurransen ved å klikke deg inn HER.

Dennis og jeg trekker en vinner den 15. oktober, så det er fortsatt litt tid igjen til å delta ♥

 

Vi ligger nå i sengen og er klare for natta. I morgen har jeg noe helt spesielt planlagt, men dette forblir en overraskelse enn så lenge. Jeg gleder meg som et lite barn på julaften til å vise dere hva jeg har på agendaen, og kjenner at det kribler i hele kroppen – dette blir hallelujastemning for en som er glad i å ta bilder, for å si det mildt!

Nyt torsdagen, skjønnheter – helgen lusker like rundt hjørnet ♥