Annonse

FARGEFEST I FARGEGATEN

Helloooo, og velkommen tilbake til virkeligheten, haha. Jeg vedder på at mange av dere var langt ifra giret på å komme i sving igjen etter påsken – det er jo så deilig med disse avslappende fridagene, men så er det jo en gang slik at man ikke kan ha fri for alltid. Jeg håper likevel at dere har hatt en nydelig dag så langt, og at dere har fått samlet opp ny energi til en ny arbeidsuke.

Da vi var i Stavanger, var jeg selvfølgelig helt nødt til å ta med meg Cathrine på en liten stroll i Fargegaten. Her hadde nemlig ikke min sprudlende partner vært før, og det sier seg selv at man ikke kan dra fra Stavanger, uten å ha opplevd og sett en av de mest fargerike perlene vi har her i landet. Jeg tror jaggu ikke det finnes en gate i Norge som er mer sprudlende og fresh som Fargegaten i Stavanger, og her kommer enda et bildedryss fra Rogalands fargeparadis – dette blir man rett og slett glad av å se på!

Åh, Stavanger er så herlig – jeg elsker denne byen, og kan ikke utelukke at vi en dag kommer til å bosette oss her.

Vi befinner oss nå i bobilen til Terje på Skjærsholmane ferjekai… Rolf og Trine er på vei til Bekkjarvik i båten, mens vi brukte morgentimene i Rosendal. Jeg fikk viljen min, haha – vi kunne jo ikke droppe det jeg ser på som det vakreste stedet i Norge, selv om det ikke var like fargerikt og grønt som det er når det er litt mer sommer i luften. Jeg tror likevel vi fikk skapt både fine og magiske øyeblikk, og jeg gleder meg stort til å se resultatet.

I morgen står Bergen for tur, og nå prøver jeg å lure Dennis til å ta bussen fra Stavanger til Bergen, for å tilbringe natten der sammen med meg, haha. Jeg er håpløs, I know… Jeg savner han ihjel, og har litt problemer med å innse at det er en måned til vi sees igjen. Krysser fingrene for at jeg klarer å overtale han til en liten visitt i min nydelige hjemby ?

Hvordan går det ellers, vakre venner? Har dere en fin tirsdag?

Loads of love

Annonse