FARGERIKE FAVORITTER

Hei og hopp, fininger. 

Først og fremst må jeg bare fortelle at kvelden i går var helt fantastisk. Da var det nemlig duket for pizzafest med noen herlige blogglesere, og herlighet så hyggelig å faktisk få muligheten til å bli bedre kjent med noen av dem som er mine faste lesere. Kvelden bestod av masse pizza, dessert, vin, latter og vanvittig god stemning, og dere skal få se både bilder og film fra kvelden litt senere i dag. 

Jeg er på vei ut døren da jeg skal i to spennende møter, men før det tenkte jeg å tipse dere om noen råfine sengesett. Jeg har jo nemlig nå vært på evig jakt etter et fargerikt og superfresht sengesett, og plutselig i dag dukket disse herlighetene opp. Var de ikke nydelige? Alle tre settene er på vei til meg, og jeg gleder meg til å endelig få soverommet helt på stell. Det er jo også noe helt magisk ved det å legge seg i helt nytt sengetøy, spesielt etter en lang og varm dusj, og etter en lang og hektisk dag. 

1. HER 2. HER 3. HER 

Åååå disse kommer til å passe så godt inn i denne fargerike leiligheten, og nå er det jaggu ikke lenge til dere skal få se det endelige resultatet. Yey! Gleder meg så sinnsykt mye til å vise dere hvordan det ser ut her, og jeg har fått inntrykket av at det er flere av dere som er giret på å se. Gøy!

Nei, da er det bare til å svinge seg rundt, og så skrives vi senere. Da kommer både London-guide og bilder fra kvelden i går. 

Klem i fleng ♥