Annonse

ET FARGERIKT OG DEILIG KAOS!

//Lokal tid: 18.55 – Annonse: Reise i samarbeid med EF språkkurs

Det er rart hvordan det faktisk føles når man fysisk opplever noe man bare har sett i magasiner eller på film. Tokyo har alltid skilt seg ut fra alle andre steder – det finnes liksom ikke noe tilsvarende, og jeg tvilte ikke et sekund på at jeg ville bli hinsides forelsket på relativt kort tid. Jeg forventet å se farger og kaos så langt øyet kunne se, og Tokyo stod til forventningene! Om man ønsker noe litt mindre intenst å hvile øynene på, kan man vandre i de mange, nydelige parkene, og det er overhodet ikke vanskelig å finne roen selv i en hektisk storby.

Den mest fargerike og kaotiske delen av Tokyo er nok Akihabara – et distrikt i Tokyo sentrum som er kjent for sine mange elektronikkbutikker. I nyere år har Akihabara fått anerkjennelse som sentrum av Japans otaku-kultur, og mange butikker og bedrifter viet til anime og manga, er nå spredt blant de elektroniske butikkene i denne bydelen.

At Dennis ønsket å ta turen hit kom overhodet ikke som en overraskelse, haha – han som alltid er giret på litt nye elektroniske tilskudd. Jeg kunne vel i grunn ikke brydd meg mindre om elektronikken – men omgivelsene, derimot – de fanget min oppmerksomhet. Mens Dennis var på jakt etter et nytt og spenstig headset, var jeg mest opptatt av å se meg rundt. Jeg stod vel i grunn bare ute på fortauet og måpte, mens jeg knipset bilder som en gal. Ser det ikke helt vanvittig ut? Jeg håper at jeg via disse bildene, klarer å gi dere et skikkelig godt og riktig inntrykk, av hvordan det faktisk opplevdes å være her. Dette er så vanvittig – jeg har ikke ord!

Nå har vi kommet oss til flyplassen, og skal om noen sette kursen mot Oslo. Jeg har sagt det før, men sier det igjen – jeg er ikke klar for å dra! Heldigvis forsvinner ikke Tokyo, så nå er det bare til å planlegge neste tur! Sees igjen om få strakser – jeg har nemlig mange flere bilder på lur, som jeg ønsker å dele med dere!

Stor klem

Annonse