Annonse

FARGEVALG PÅ SOVEROMMET

Hehe, det blir litt mye interiørprat om dagen, men det håper jeg er ok? Jeg er jo så giret på disse forandringene, og jeg tror soverommet kommer til å bli skikkelig fint. I går var jeg som dokumentert på Stoff & Stil, og etter en runde blant metervarer og feelgood, tok jeg turen til Skeidar og IKEA for å finne gardinstang og nye nattbord. Jeg fant alt annet enn nattbord, for her var det så mye nisser og juletrær atte hjelp, og selv om det skal bli kjekt med jul, er jeg laaaangt ifra klar. Julemusikken var til og med i gang på en av butikkene jeg stakk innom, og DER går faktisk grensen, haha.

Jeg fant heldigvis gardinstang og noe annet småtteri som stod på handlelisten, og suste deretter hjemover for å lage middag. Som dere kanskje så på Snapchat, klarte jeg å miste all den ferdigkokte pastaen rett ned i den ekle kommen, så det ble litt kaotisk på kjøkkenet og mye banning og steiking. Heldigvis stod en kartong med rødvin like i nærleiken, og den rødvinen smakte godt, for å si det sånn, haha. Men altså… Nå sporer jeg helt av her – jeg skulle jo vise dere fargevalg på soverommet og mine nye metervarer!

Dette stoffet elsker jeg! Jeg elsker palmebladene i blå- og grønntoner, mot den ferskenrosa bakgrunnen, og er 100% sikker på at stoffet kommer til å ta seg skikkelig bra ut på den hjemmemekka sengegavlen vår. Jeg kommer til å hente opp fargene på dette stoffet i resten av rommet, som på pynteputer, gardiner og vegger. Jeg er overbevist om at en mørk blågrå farge blir kjempefint på veggene mot det hvite gulvet og kalkmalingen bak sengen…

For tusende gang – jeg gleder meg til å komme i gang, haha. Jeg gleder meg til å ta dere med i maleprosessen, og ikke minst til å vise dere det ferdige resultatet.

Nå skal vi spise litt for sen frokost – vi forsov oss nemlig i dag, og det irriterer meg noe grenseløst. Jeg var jo faktisk oppe og hoppet klokken 07.00, men så skulle jeg bare legge meg ned i noen minutter for å varme meg litt… Og hva skjedde, tror dere? Jeg sluknet på sekundet jeg la meg ned, og våknet ikke før klokken 10.00 – pokker!!

Måtte dere få en latterlig fin dag, snuppiser – jeg digger dere ♥

Annonse