Annonse

FARRIS&JUICE

//Annonse

Hei igjen, mine fine ♥

For en slaskesøndag.. Slapp, avslappende, deilig og lazy.. Akkurat sånn det skal være, eller hva?

Haha, du vet du er TIDENES bloggnerd når du sitter med en brusflaske i hånden og bare, «altså.. denne flasken er så fresh, DEN må jeg ta bilde av!«, for så å hente frem alt du har i tasken av matchende rekvisita for å kunne leke fotograf. Et bilde blir til to, to blir til fire, og vips så har du holdt på med fotoprosjektet i nesten en time.. Gøy!

Men dere? Farris&Juice ass.. Snakk om tørsteslukker, spesielt når det gjelder dagen-derpå-tørsten! Har dere smakt den? Please si at dere har smakt den.. SÅ digg, spesielt for oss som egentlig ikke er så fan av altfor søt brus, men som samtidig er glad i kullsyre. Kullsyre på dagen derpå er et must.. Et must i hverdagen også for den saks skyld, så nå har jeg i samarbeid med Farris&Juice gått til innkjøp av denne superdigge drikken som skal hjelpe meg gjennom resten av søndagen, og kicke i gang en ny uke. Yay!

Den freshe flasken får deg jo i tillegg til å drømme om solfylte og sommerlige destinasjoner, når man sitter og jobber, blogger, eller gjør husarbeid, og det er ikke akkurat feil. Hurra for Farris!

Nå blir det movie night her i Kristiansand, og grytidlig i morgen setter vi kursen tilbake til hovedstaden. For en deilig helg dette har vært.. Det har vært så fint å få litt kvalitetstid med Belinda igjen, og som nevnt før i dag skal jeg heldigvis tilbringe enda mer tid med henne i løpet av uken. Hurra!

Nyt resten av kvelden, fine venner ♥

SMASK

Annonse