Annonse

FASHION MEETS SPORTS

//Produktene er sponset

Altså…

Dere er en så forbanna fin gjeng, og jeg må bare få lov til å takke dere for herlig feedback i forrige innlegg. Dette var akkurat hva jeg trengte, og jeg tar til meg alt dere sier. Tusen takk for ris, ros og tips – dere er gull verdt.

Flere av dere etterlyser litt outfits, så da passer det jo perfekt at jeg har fått Dennis til å leke seg litt bak kamera. Jeg ble nemlig utfordret av Zalando til å sette sammen et antrekk inspirert av «Fashion meets Sports«, og jeg liker å tro at jeg nailet oppgaven. Jeg digger jo konseptet, og føler denne stilen passer meg perfekt. Derfor er det kjempegøy at Zalando satser stort på nettopp Fashion meets Sport, og utvalget er helt fantastisk. Det var i hvert fall ikke vanskelig å finne noen favoritter – det var heller vanskelig å begrense seg, hehe.

Dennis har jo faktisk blitt en veldig flink fotograf med årene… Jeg blir like glad hver gang han tar kameraet fatt, og engasjerer seg i en fotosjuut – det er jaggu ikke bare-bare å skulle være fotograf med meg som motiv.  Stakkars mann, haha… Det var nok ikke outfit shoots han for noen år siden, trodde han skulle drive med på fritiden, hehe. Flinke, tålmodige Dennis. «Ett til, ok?«, «bare ett til, Dennis!«, «væææær såååå snill, kan du ta ett bilde til??«… Jeg må liksom alltid ha tre-fire bilder ekstra!

IMG_0655

IMG_0612

IMG_0643

IMG_0615

IMG_0666

IMG_0619

IMG_0625

IMG_0646

IMG_0621

IMG_0641

IMG_0670

IMG_0632

Sweat dress HER // Jakke fra Adidas HER // Ryggsekk HER // Sneakers i knæsj neon HER // Solbriller HER

Nå skal jeg komme meg ut i solen, og videre bort i lokalene mine for å fikse et par ting. Herregud så lang tid dette tar. Sånn er det når masse skal på plass, men så er det jo mye sant i at den som venter på noe godt, ikke venter forgjeves! Tålmodighet er en fin ting, haha!

Hva gjør dere på i dag, darlings?

Kjærleik ♥

Annonse