Annonse

FAVORITES…

Hei igjen, verdens festligste venner ♥

Jeg digger dere så ubeskrivelig mye, og jeg eeelsker tilbakemeldingene på Snikk Snakk episoden. GØY å se at dere ikke er for fisefine til å synes at dette blir for heftige greier, så hurramegrundt og jiiippiiii!

Dagen i dag har gått med til mer rydding og fiksing her hjemme, og prosjekt – julehus, er godt i gang. I dag kjøpte jeg til og med kongerøkelse, som er et absolutt must nå i julen, så nå skal den deilige duften spre seg rundt i huset, mens jeg hører på julemusikk og danser rundt til de fineste julesanger. Åååååh, jul! Jeg elsker deg så inderlig høyt ♥

Når det er sagt, så må jeg selvfølgelig tipse dere om at shoppen min med mine favoritter hos Boozt.com, nå er oppdatert. Under her er bare et lite utvalg av favorittene mine, så klikk dere inn HER for å se mer. 

1. Rød og superkul veske 2. Skaterskirt i skinn 3. Perfect basic, perfect print 4. Røffe New Balance 5. Deilig skjerf fra Selected Femme 6. Rocka armbånd 7. Skinnskjørt fra Only 8. Det perfekte lange smykket 9. Verdens kuleste skinnjakke fra YAS

Mye fint, sant? Jeg har ihvertfall store problemer med å styre meg selv når jeg scroller meg nedover nettsiden, og heldigvis er noen av produktene på vei til meg. YEY!

Nå skal jeg rydde litt videre, og om en liten time skal jeg på date med en venninne, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk tirsdagskveld, og så snakkes vi litt senere. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse