Annonse

FAVORITT-APPER FOR BILDEREDIGERING TIL INSTAGRAM!

I dag våknet jeg til duften av nyslått gress, måkeskrik og knallsol – jeg sov hos mamma i natt, og livet her ute litt nærmere sjøen, er virkelig deilig. Så deilig avslappende… Terapeutisk, faktisk! Jeg elsker måkeskrik i motsetning til veldig mange… Dette er for meg en lyd som bare bringer gode minner med seg – minner fra barndommen på hytten… Fra morgenstunden i køyesengen, mens hytten våknet til liv av sommerradioen og morfar som kokte kaffe på det bittelille kjøkkenet – åh, memories ♥

Nå sporer jeg jo fullstendig av her, og for i dag skal jeg snakke om noe helt annet enn barndomsminner – nemlig bilderedigering og favorittapper for redigering av bilder til Instagram. Dette er spørsmål jeg får hver eneste dag, så nå tenkte jeg at det var på tide å komme med svaret på hva jeg redigerer bildene mine med, før de publiseres på Insta – hurra!

1. Pic Collage: Er appen jeg bruker for å lage kollasjer eller moodboards. Her kan man sette bilder inn i en fast malt, eller velge å bruke freestyle for å virkelig sette personlig preg på en kollasj. Jeg bruker ofte denne når jeg lager bursdagsbilder til vennene mine, siden man kan sette inn en haug av kule stickers og tekster.

2. Rotate & Flip: Denne appen er genial om du ønsker å croppe, snu eller spielvende videoer på 1-2-3.

3. Squaready: En app jeg ikke klarer meg uten. Som dere kanskje har lagt merke til, så har jeg en hvit ramme rundt alle bildene mine på Instagram. Jeg synes det ser så mye finere ut når man skal scrolle seg gjennom feeden i sin helhet, og som gir mer luft mellom bildene.

4. Afterlight: I denne appen legger jeg bl.a på light leaks på bildene mine. Dere ser kanskje at jeg noen ganger har noen fargede lysglimt på bildene mine? De legges altså på i denne appen!

5. Squaready for video: Hehe, jeg er jo litt streng på at alt som legges på Instagram er i kvadratisk form så langt det kan la seg gjøre. Også videoene liker jeg best i kvadrat, men også med hvit ramme rundt. Jeg cropper videoen først i Rotate & Flip-appen, for så å legge på hvit ramme i Squaready for video!

6. Camera+: Dette er den ultimate bilderedigeringsappen, hvor man enkelt kan justere lysstyrke og kontraster. Jeg gjør alltid bildene mine litt skarpere i denne appen, i tillegg til å legge på et filter som gjør fargene enda klarere og sterkere.

Nå skal jeg suse innover til sjappa, og ta imot en haug av varer som kommer fra lageret mitt. Det er på tide å fylle opp butta for sommeren, og spesielt nå under Pride-week! Jeg har en del fargerike produkter som passer perfekt for anledningen, og dere skal jaggu ikke se bort i fra at jeg kliner til med noen rabatter også – YAY!

Sees senere, snuppiser. Og dere? Del gjerne deres favorittapper her i kommentarfeltet – da blir jeg glad ♥

Annonse