Annonse

FAVORITT-GADGET

Annonse

Folkens? Vi er helt nødt til å snakke om livets gadget, ok? Sånn ca. den kuleste oppfinnelsen ever, som både Dennis og jeg digger, og som ble flittig brukt på Guns N’ Roses. Jeg har alltid vært begeistret for bilder i fysisk form, haha. Kan et bilde være i fysisk form, forresten? Dere skjønner hva jeg mener – bilder som er fremkalt, printet ut, og som man rett og slett bare kan holde i. Polaroidkamera er også skikkelig stas, men da har man jo ikke helt kontroll på det som kommer ut. Men med en fotoskriver, f.eks.? Som er så liten som en smarttelefon, som får plass i lommen, og som til og med kan skrive ut bildene rett fra telefonen? Damn! Dét er stas, skal jeg fortelle dere!

Det var nok mange som stod rundt oss på konserten, som ikke skjønte noe som helst da jeg trakk frem verden tynneste bærbare fotoskriver fra lommen. På et øyeblikk hadde jeg koblet den til iPhonen – man laster nemlig bare ned en gratis app til telefonen som enkelt kobles til HP Sprocket Plus, og da kunne jeg rett og slett printe ut bilder fra telefonen, som jeg allerede hadde redigert i den samme appen. Her har man nemlig mange muligheter til å gjøre bildene ekstra fine, både ved bruk av filter, eller tekst og freshe stickers. Med HP Sprocket kan man altså enkelt og raskt printe ut alle bilder fra telefon eller nettbrett, uansett hvor man befinner seg. Og i vårt tilfelle? På konsert, haha!

Når vi kommer hjem fra Spania, skal jeg faktisk printe ut alle bildene fra konserten, og lage en liten fotovegg på treningsrommet vårt. Jeg har nemlig planer om å gjøre den ene veggen om til tidenes største bildevegg, som inkuderer bilder fra kule opplevelser og spennende reiser. Hvor motiverende blir det vel ikke å gå på tredemøllen, om man kan bruke hundrevis av bilder fra livets høydepunkter som underholdning? Jeg gleder meg til å komme i gang, og HP Sprocket Plus gjør det heldigvis superenkelt for meg å forevige og gjennoppleve en haug av gode minner ♥

HP Sprocket er den perfekte gaven til deg selv eller noen du er glad i – en perfekt gave til en som har alt, i grunn, og du får kjøpt den på bl.a Elkjøp (HER). Den er enkel å bruke og ta med. Den er utrolig morsom å bruke og gir mange muligheter, og er altså den ultimate lille printeren for å bevare gode minner. Alt har jo blitt så digitalisert, og derfor setter jeg skikkelig stor pris på at man på en enkel måte får muligheten til å gå litt tilbake i tid, men likevel på en moderne måte! Gotta love it ♥

I går var vi på pool party hos en gjeng fantastiske kvinnfolk! Vi kjente bare en av dem, men det tok ikke lange tiden før vi alle sammen delte de mest sjuke historier. Det er så deilig å møte nye mennesker som byr på seg selv, og som man føler man har kjent i mange år, bare etter noen timer! Vi var ikke hjemme før nærmere halv fem i dag morges, og kjenner at det er deilig at det ikke står så mye på dagens agenda, hehe.

Måtte dere alle få en deilig dag der hjemme, så skravles vi snart ♥

Annonse