Annonse

FAVORITT OUTFITS FRA 2011


Hva likte du best?

2011 var et magisk år, enkelt og greit… Jeg synes det var herlig å begynne å blogge igjen, og bloggingen har faktisk ført til at jeg begynte å tenke litt mer over hva jeg faktisk tok på meg på morgenen… Jeg var inne i en super slapp periode, der det eneste jeg hadde lyst å gå med var baggy jeans og store gensere. Kanskje ikke det fresheste når man jobber i motebransjen, men behagelig er det jo… Hehe.
Når jeg ser tilbake på året som gikk, tenker jeg først og fremst at det gikk altfor fort. Var det ikke akkurat nyttårsaften 2011?? Skjønner ingen ting jeg… Det skjedde mye spennende i 2011, og det mest spennende av alt var at jeg fikk ny jobb. Vemodig å slutte på ONLY og i Bestseller etter 10 år, men at jeg nå jobber som salgssjef for et nytt norsk designermerke, er bare helt fantastisk! Denne jobben skal jeg fortelle dere mer om etterhvert… Gled dere!

Vi er nå igang med et nytt år, og 2012 skal bli fantastisk! Det har jeg rett og slett bestemt meg for! Så lenge man er positivt innstilt til livet generelt, går det faktisk som regel veien. Lev hver dag som det skulle vært den siste, smil, og gå all in!

Jeg vil takke alle dere fantastiske lesere som følger bloggen og gir meg inspirasjon til å fortsette. Dere aner ikke hvor mye de herlige kommentarene deres betyr for meg, selvom jeg ikke alltid får tid til å svare…

Dere er unik ♥

 

Ha et fantastisk 2012!

Annonse