Annonse

FAVORITT PÅ NETT!

//Annonse

God kveld, fininger ♥

Rett før jeg dro fra cribben på Løkka, fikk jeg tid til å åpne en stor pakke fra Dr. Lykke, som stod og ventet på litt oppmerksomhet – og innholdet var til å rope høyt hurra for. Helt siden jeg klikket hjem disse herlige tingene, har jeg gledet meg stort til å se dem i levende live, og ikke minst til å dandere og fotografere. Nye ting = nye, freshe bilder, i hvert fall i en bloggers verden. «Juuuhuuu, så fresht! Frem med kamera«. Egentlig ganske weird, haha!

Anywho.. 

Produktene i pakken gav jaggu litt julestemning det på morgenkvisten, og det er ingen tvil om at Dr. Lykke er en fantastisk interiørbutikk på nett. Her kommer jeg til å handle mange av årets julegaver, til dem som ønsker seg noe nytt til hjemmet. De har jo så utrolig mye fint, og i dag får dere faktisk alle varer på rabatt. Hurra for Cyber Monday, sier jeg bare… 

Check it out, her er masse nydelig interiør nedsatt med så mye som 80%.  


Åh!

Mye fint, sant? 

KONKURRANSE

Jeg har jo selvfølgelig gleden av å kjøre i gang en konkurranse også, og premien er helt vidunderlig. Klikk HER for å gå til konkurransen, og for å ta en titt på den digge premien, og folkens? Alle som deltar i konkurransen og som handler for 399 kroner eller mer, får også en rabattkode som gir 100 kroner rabatt på din bestilling. HURRA! Perfekt nå i disse deilige juletider ♥

Nå skal jeg lage noe mat til den fine mammaen min.. Kos dere i kveld, skjønninger!

Stor klem 

Annonse