Annonse

FAVORITTAPP AT THE MOMENT!

//Annonse

Hahaha!

Nå har Caroline fått kjørt seg litt bak kamera.. Er man på helgetur hos en blogger, blir man garantert spurt om litt fotohjelp, og ingenting er kjekkere enn at hjelpen kommer med god innlevelse. Her snakker vi engasjement, skal jeg fortelle dere, og Caroline la seg rett på bakken for å knipse bilder fra de beste vinklene.. Hun er så skjønn ass, haha.

Dagens rekvisita er Solo-goodies, og Solo-goodies er faktisk noe av det kuleste som finnes. Er dere ikke enig? Hvor fett er det ikke med Solo-flipflops eller et gigantisk Solo-beach towel? Jeg synes det er dødsfett, og hvis du er enig bør du lese videre..

Husker dere at jeg rundt påsketider troppet opp på bloggen iført strikkegenser med solo-logo og gul topplue? Haha, ELSK på den genseren, og som jeg nevnte for dere kan altså alle disse deilige produktene bli deres, ved å gjøre noe så enkelt som å laste ned Solo Goodiebag-appen. Last den ned i iTunes HER og på Google Play HER.

Når appen er lastet ned er du klar til å lete etter Solo-reklame! Hver Solo-reklame du ser vil ha en Solo-kode i seg som registreres av appen. Når du for eksempel ser en TV-reklame for Solo, må du raskt opp med appen. Du vil så få umiddelbar beskjed om du har vunnet, og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid.

You get the concept? 

Hvis du ikke skulle være en av de heldige vinnerne, får du i stedet Solo-dollar. Når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo, og det er jo innafor siden Solo er den beste brusen i verden! Solo er LIVET! 

Nytt fra juni er at du også kan vinne i appen ved å bruke koder som du finner på Solo-flasken, så i sommer blir det altså ekstra enkelt å vinne digg Solo-stasj som bl.a solbriller, ryggsekk, retro bag, badehåndkle, flipflops og headphones. HURRA! Nytt stasj deles ut hele året, og du kan konkurrere så ofte du bare vil! Vær aktiv med appen, og stikk gjerne innom Solo på Facebook for å få tips til hvor du finner Solo-reklamen. Tips finner du også på Snapchat @Solosoftdrink.

I videoen som ligger i bunnen av innlegget har Solo lagt inn stæsj slik at dere kan vinne allerede NÅ. Check it out, babes.. Kanskje noen flipflops kan bli dine om få strakser?  

Jeg jubler for #Solobrus og #Sologoodiebag, og ønsker dere masse lykke til i konkurransen!

Nå skal Caroline og jeg ta en liten bloggpause, og hygge med lunsj og vin i fineværet. I kveld blir det grillhygge hos Morten og Caspar, så denne fredagen kunne ikke vært bedre. Nyt den dere også, skjønninger ♥

Peace & Love 

Annonse