Annonse

FAVORITTAPPER – REISE

Happy good morning, lovelies ♥

I disse ferietider er det nok flere av dere som skal ut å reise, og da er det ingenting som er kjekkere enn å ha styr på de beste reise-appene. Det er utrolig hvor mye positivt som kan komme ut av å ha lastet ned de riktige appene, og i dette innlegget tenkte jeg å dele mine favoritter når det kommer til reise. Yay!

Been: Herlig app som lar deg legge inn alle landene du har vært i, og som deretter regner ut hvor mange prosent av både Europa, verden generelt og USA du har opplevd så langt. Jeg mener at jeg har reist masse, men likevel utgjør ikke mine reiser mer enn 22 % av Europa, 8 % av verden, og 8 % av USA. Dette gir meg motivasjon til å komme meg ut på nye eventyr. 

XE Currency: Denne appen beregner alle verdens valutaer on the go, og gir tilgang til live-valutakurser. Med denne appen kan du enkelt beregne priser på det du skulle få lyst til å kjøpe, også når du er offline – genialt!

Foodspotting: Foodspotting er en visuell guide til god mat og hvor du finner den. I stedet for å gjennomgå restauranter kan du anbefale gode retter og se hva andre anbefaler uansett hvor du går. Perfekt både på reise og i Norge!

iTips: Denne appen er genial for å finne ut hvor mye du bør gi i tips der du befinner deg. Med en super prosentkalkulator er du sikret å gi den riktige mengen tips, som resturanten du spiser på krever. 

Skyscanner: Superduper flysøk-app som søker blant millioner av flybilletter fra hundrevis av flyselskaper på bare noen sekunder. Dette kan spare deg for både tid og penger.

Touchnote: Denne herlige appen lar deg sende sende ekte postkort fra hvor som helst i verden. Du kan legge inn et bilde i et typisk kort slik vi kjenner dem, og sende det til hvor som helst, rett fra telefonen. Postkortet vil da dukke opp i postkassen til den du sender det til, og det hyggelige er at du da kan inludere både personlig bilde og tekst fra akkurat der du måtte befinne deg!

FlightAware: Denne appen er lur når du ønsker å holde styr på diverse flights, forsinkelser, gate-endringer, kanselleringer og flight connections. 

Airbnb: En soleklar favoritt når jeg reiser utenlands. Noen ganger koster hotellene altfor mye, og da er Airbnb et supert alternativ. Man kan finne unike, koselige og ikke minst rimelige leiligheter, som er superenkel å booke gjennom appen. 

Stay.com: Dette er en super reiseguide- app! Her finner du 150 byer spekket med flotte steder å besøke og vakre reiseguider av lokale eksperter. GPS er gratis med superrask offline kart, og du kan lage din egen personlige reiseguide. Helt genialt!

Booking.com: Denne appen er utviklet for å hjelpe deg både før, under og etter oppholdet. Med bookingbekreftelsen tilgjengelig offline behøver du verken en skriver eller Internettilgang for å sjekke inn. Man kan enkelt finne et sted å overnatte underveis på risen, bli en ekstra dag eller to, eller avbestill et opphold dersom du endrer planer. Helt genial!

Cool Cities Collection: Med denne appen kan du føle deg som en av de lokale før ankomst, ved å utforske fantastiske bilder av destinasjonen – både fra nykommere og de gode gamle klassikerene. Appen tar den korteste ruten til et bra utvalg av steder, og du sparer tid siden du kan søke gjennom utallige tips og vurderinger. Søk etter distrikt, kategori og «rundt deg» for å lage din personlige tur og legge til dine egne favoritter. Det frakoblede kartet guider deg gjennom din ideelle tur uten behov for Internett-tilkobling.

Hotels.com: Enkel måte å booke ditt favoritthotell på en sikker måte. Alltid verdt å ta en tur innom denne appen når du skal booke overnatting. 

TripAdvisor: Jeg bruker ofte denne appen for å sjekke rating på de restaurantene jeg er på vei inn i. De kan se så fresh ut de bare vil, men er karakterene og tilbakemeldingene på TripAdvisor dårlig, styrer jeg alltid unna. Appen er også genial for å finne ut hva man bør gjøre, oppleve og se, i det området du befinner deg.

SAS Explore: Oppdag verden med SAS! Appen gir deg muligheten til å utforske SAS verden og bestille de beste tilbudene. I tillegg kan du både sjekke inn, få tilgang til boardingpass, og få oppdateringer på dine Eurobonus-poeng!

Momondo: Lar deg søke og sammenligne milliarder av priser på fly og hoteller verden rundt. Helt topp!

Trivago: Som verdens største hotellsøkemotor, sammenligner trivago over 700.000 tilbud fra mer enn 175 bookingsider daglig. Dette gir deg muligheten til å finne det ideelle hotellet til de laveste prisene.

WiFi Map: Denne appen finner WiFi til deg i over 100.000 byer verden over. Den gir deg tilgang til gratis hotspots og passord, og kan virkelig komme godt med på neste tur. 

Yelp: Denne funker best i utlandet, men appen er helt super når du trenger litt hjelp til å finne de beste restaurantene, frokoststedene, nattklubbene eller barene. Jeg digger Yelp!

Sånn..

Da skulle dere være godt rustet til neste reise, og jeg håper disse tipsene kommer godt med. Har dere noen apper på lur som ikke er inkludert i dette innlegget, blir jeg kjempeglad om dere deler dem med meg i kommentarfeltet. Hurraaa!

Nå skal jeg til frisøren, haha. Jeg skal ALDRI i mitt liv ta en ombré igjen.. Det har ødelagt håret fullstendig, og det har aldri vært så kort som nå. Alle tuppene er jo slitt bort, så nå skal jeg klippe det enda kortere for å få bort alle slitte områder, for så å spare meg ihjel. Jeg savner det laaaange håret mitt ass. Jaja!

Nyt dagen, babes! 

LOVE YA ♥

Annonse