Annonse

FAVORITTAPPER – SHOPPING & INSPIRASJON

Hallaien ♥

Fredag og greier.. Det er jo superdigg! Til og med her nede, hvor dagene går i surr. Jeg trodde egentlig at det var tirsdag, og sånn skal det være når man er på ferie – man skal liksom glemme alt om kalender og klokkeslett!

I dag tenkte jeg å vise dere enda flere favorittapper. Disse innleggene har blitt godt mottatt, så derfor kjører vi på med en runde til. Denne gangen tar jeg for meg de beste shopping- og inspirasjonsappene, og har dere enda ikke fått med dere favorittapper innenfor foto og reise, finner dere dem HER og HER

Weheartit: Weheartit er og blir en favoritt når det kommer til inspo. Jeg liker appen like godt som jeg liker å siden gjennom vanlig nettleser, og jeg må alltid innom når jeg trenger påfyll av inspirasjon. Jeg synes Weheartit er best på delikate bilder med en touch av fashion, og sverger til Pinterest når jeg trenger interiørinspo.

Pinterest: Pinterest er om mulig enda mer inspirerende enn Weheartit, og her synes jeg det finnes enda flere kvalitetsbilder. Jeg liker at man enkelt kan lage inspirerende boards, og at det håndplukkes bilder til deg, ut i fra det du har likt tidligere. Tipp topp app!!

Tumblr: Tumblr er som de to herlighetene over her, et vidunderlig inspounivers. Jeg finner så mange vakre bilder her, spesielt når det kommer til travel-pics, og det er også fint å kunne følge de Tumblr-bloggerne du ønsker, og at du i tillegg kan laste opp akkurat hva du ønsker, om det så gjelder bilder, videoer eller f.eks. lenker til favorittbutikken. Jeg bruker ikke Tumblr aktivt når det gjelder opplasting, men mer som et univers jeg selv kan hente inspo.

Ebay: Ebay, ass.. Om man gidder å bruke litt tid her, kan man finne vidunderlige skatter eller ræl du bare MÅ ha, haha. Sånn som f.eks oppblåsbare flamingoer og ande festligheter, hehehehehe!

Sobazaar: De fleste av dere har nok fått med seg at jeg er fan av SOBAZAAR! Jeg synes det er kjempegøy å kunne mekke freshe boards av produkter jeg digger, for så å kunne shoppe dem direkte gjennom appen. Dette er en helt genial app som alle shoppegale jenter bør laste ned, haha. 

Etsy: Etsy er best når det gjelder shopping på nett. I hvert fall når det gjelder unike og vakre produkter, som man ikke finner noe annet sted. Her kan man f.eks. finne superfresht interiør og dekor, lekkert tilbehør, kule posters og sjarmerende kontorrekvisita. Hurra! Jeg har bl.a funnet noen helt sinnsykt fine pynteputer som jeg bare MÅ klikke hjem til den nye leiligheten, som er så fine at jeg får vondt, haha. Etsy burde egentlig komme med en warning, for her er det enkelt å svi av noen kronasjer.

Cool Hunting: Cool Hunting er synonymt med å søke inspirasjon, og appen er et mekka for alle som er interessert i hva som er hot innenfor design, teknologi, stil, kultur, mat og reise. Appen føles som et inspirerende magasin, hvor man får øye på all slags motiver og kreative løsninger. Love it!

Color Smart: Denne appen er så vittig og veldig gøy å bruke. Her kan du nemlig ta bilde av f.eks. stuen din, laste det opp i appen, for så å «male» veggene i de fargene du måtte ønske, for å se om det vil se like bra ut som du har sett for deg. Virkelig en gøyal app for alle som skal flytte inn i ny bolig, pusse opp, eller som bare trenger litt forandringer i heimen. 

Brodern og jeg skal straks til Terra Mitica – en fornøyelsespark i Benidorm, så nå gjelder det å manne seg opp, sånn at jeg kanskje tør å gjøre noe mer enn å kjøpe lodd, haha. Jeg er den største pinglen når det kommer til karuseller og den slags, og det irriterer vettet av meg!! 

Talk later, hotties. Og del gjerne deres favorittapper innenfor shopping og inspirasjon her i kommentarfeltet!

LØØØØV  

Annonse