Annonse

FAVORITTAPPER – VOL.1

Mine fine, god fredagskveld ♥

Har dere hatt en fin dag så langt? 

Her har det gått i ett, og det er så deilig å ligge strak ut i sofaen. Planen i dag er å ikke gjøre noe som helst! Dennis har dratt av sted til Tyskland med sin far og bordern, så jeg har alenehelg, noe som skal bli ganske godt. Jeg skal ikke røre en dråpe alkohol, og bruke helgen til å slappe av og komme meg á jour med diverse oppgaver. Leiligheten ser ikke ut og klesvasken har hopet seg opp, men de oppgavene der går jeg løs på i morgen. I kveld skal jeg bare kose meg!

Jeg får stadig spørsmål om hvilken apper jeg sverger til, så da tenkte jeg at jeg skulle komme med en aldri så liten oversikt. Denne deler jeg inn i seks deler, og jeg begynner med foto!

Dette er den kategorien hvor jeg får flest spørsmål. Mange av dere lurer f.eks på hvordan jeg redigerer bilder, og hvordan jeg får hvite rammer rundt bildene jeg poster på Instagram. Her får dere svaret.

PicCollage: Dette er en av mine soleklare favorittapper, for her, kjære venner.. Her lager jeg nemlig disse kollasjene mine, hvor jeg viser ulike produkter og inspirasjonsbilder. Jeg vet ikke hvor mange spørsmål jeg får ukentlig vedr. disse kollasjene, men her har dere altså svaret. Jeg lagrer altså alle bildene på iPaden, og drar dem inn på et hvitt lerret hvor jeg kan flytte rundt på dem som jeg vil, samt «skjære» i bildene med fingeren. Dette er en superenkel og gøy måte å lage kollasjer på, sånn for oss som mener photoshop er for avansert, haha. 

PicLab: I denne appen kan man enkelt legge på et utvalg freshe filter, samt adde lyseffekter, teksturer, mønster og shapes. Bildene kan formes i alt fra bokstaver til kart, og i tillegg kan man legge til tekst i noen superfine fonter. 

Camera+: Dette er den ultimate bilderedigeringsappen. Her kan du justere alt fra skarphet til brightness og kontrast, til saturation, temperaturer, blur-effekter, skygger og highlights. I tillegg finner du mange superfreshe filter som er kategorisert i mapper som Color, Retro, Special, Standard, I♥Analog, og Hollywood. Jeg elsker denne appen, og bruker den hver dag. 

Afterlight: Afterlight gir deg enda flere lyseffekter enn PicLab, i tillegg til mange freshe knallfargefilter. Perfekt til syden-bildene!

Squaready: Dette er appen jeg bruker for å få den hvite rammen rundt bildene jeg poster på Instagram. Jeg cropper dem alltid i en kvadrat i Camera+ før jeg legger på rammen i Squareready. 

SquareadyV: Denne er en nykommer hos meg, og en app jeg enda ikke har testet ut. Den skal lage en hvit ramme rundt videoer på lik linje som bilder, så da vil helheten i instagramprofilen bli bedre og den vil se visuelt penere ut. 

Printic: Åh! Printic in my heart, sier jeg bare.. Dette er appen som lar deg gjøre bildene dine i galleriet om til superfreshe polaroider. Velg enkelt de bildene du ønsker å fremkalle, sleng inn en adresse, vent en uke, og vips – så har du de deiligste polaroidene i en skjønn liten boks, rett i postkassen. Jeg bestilte faktisk 50 nye polaroider nå nettopp, til ca. 18 euro. Gleder meg sånn til de dumper ned i postkassen! 

Har dere noen apper på lur som jeg bør laste ned? Alltid gøy med påfyll i mappene!

Nå tar jeg helg, og skal om ikke lenge kose meg med både ferske reker, moreller, vannmelon, og masse smågodt – yummy ♥

Nyt kvelden, vakre venner!

Annonse