FAVORITTBAR I OSLO

Gårsdagen var så fin! Jeg hadde nemlig en date med Malin – en av de råeste influencerne vi har her til lands, som jeg både ser opp til, og har enorm respekt for. Vi deler mange av de samme synspunktene innenfor ulike kategorier, og bare det å sitte å prate i flere timer med en – tja, la oss kalle det en likesinnet, er både oppløftende, inspirerende og skikkelig, skikkelig godt! Etter denne daten var jeg rett og slett så giret på livet – for sånne kvinner som Malin gir meg håp i en tid som til tider gjør meg både skremt, oppgitt, og trist.

Skravla gikk i ett! Vi rakk ikke å gjøre oss ferdig med et tema før vi hoppet videre til neste, og jeg satser på at det ikke blir lenge til neste gang vi skal prate hull i hodene på hverandre, haha. Vi startet med noe digg vietnamesisk mat på Lille Saigon, og hoppet deretter videre til en av mine favorittbarer i Oslo – Torggata Botaniske!

Dette er faktisk Oslo’s fineste bar, hvor man får følelsen av å sitte ute i en hage, selv om man sitter inne. På menyen står god øl og noen ubeskrivelig gode cocktails, så dette er stedet å gå om du ønsker kvalitet i glasset akkompagnert av gode samtaler.

I dag skinner solen i Oslo, men på agendaen står noe så kjedelig, men samtidig så viktig som regnskap. Regnskap, liksom… Jeg holder på å sovne bare av tanken, mens jeg samtidig roper høyt hurra for alle flinke regnskapsførere der ute, som hjelper sånne som oss, haha. Vi hadde jo faktisk ikke klart oss uten!

Når vi er i mål fortsetter prosjektet: «Svare på alle mailer/henvendelser» . Jeg har full forståelse om dere blir utålmodige, men vit at jeg gjør mitt ytterste for å svare dere alle sammen. Takk igjen for en vanvittig respons!

Onsdag og greier… Snart helg! Har dere en fin uke så langt?