Annonse

FAVORITTDAG, TROSS ALT!

Kjære alle dere nydelige lesere, gratulerer med dagen ♥

Det ble en helt spesiell vår for oss, dette… Men jeg tror dette kan være starten på en ganske fin og viktig endring… Kanskje blir vi mer empatiske. Kanskje blir vi flinkere til å ta hensyn til andre. Kanskje kan vi fortsette den fine trenden som betyr færre flyreiser og mindre utslipp. Og kanskje blir vi enda mer takknemlige for alt det vi faktisk har, og at fokuset flyttes fra «hadde jeg bare» til «tenk at jeg har…»

Kanskje blir klemmene ekstra lange når vi omsider får lov… Men så må jeg jo også si at det har vært ganske fint å være sammen, uten å faktisk være fysisk sammen. Plutselig ble vi enda flinkere til å ta kontakt med hverandre – vi vennene som bor i ulike byer. Og plutselig føltes ikke lenger avstanden så stor.

Og kanskje vi rett og slett sette enda større pris på de vi har rundt oss, og på de vi har i livene våre. Og at vi faktisk bor i et av verdens aller beste land. Fy søren vi er heldige!

17. mai har vært – og kommer alltid til å være – en av mine soleklare favorittdager. På denne dagen blir jeg nemlig så stolt over å være nordmann, men i år er jeg stoltere enn noen gang. Stolt over hvordan en hel nasjon har deltatt i denne felles dugnaden, slik at vi skal komme oss best og fortest mulig gjennom dette. Stolt over russen som har ofret så ufattelig mye. Stolt over helsearbeiderne som har stått på dag og natt. Stolt over alle de andre i samfunnskritiske yrker, som ikke har kunnet være hjemme i selvvalgt karantene som oss andre som ikke har et sted vi være. Stolt over kongehuset, regjeringen, og over alle dem som har gjort sitt ytterste for at Norge skal komme seg raskt på beina, og være et trygt land å ferdes i.

Da vi i dag sang nasjonalsangen på slaget 13.00, trillet tårene. Det ble så sterkt å stå der i stuen – med Falk på armen i samvær med nær familie som jeg ikke har sett siden februar – mens sendingen fra Slottsplassen rullet på TV-skjermen. Vår fine kongefamilie som smilte til alle representantene fra de ulike skolene var så nydelig å se, selv om det var noe ganske nitrist over det hele. Ikke noe barnetog. Ikke et folkehav og en folkefest… Men det tar vi igjen til neste år! Jeg håper samtidig at det blir en tradisjon å synge nasjonalsangen på slaget 13.00 hver eneste 17. mai i årene som kommer, for dette kan bli en skikkelig nydelig tradisjon ♥

Håper dere har hatt en magisk dag, og en skikkelig fin 17. mai-feiring! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dagen, og sitter her og tenker på hvor heldig jeg er som har så fine mennesker i livet mitt. Jeg er rik ♥

Nyt resten av kvelden, fininger! God klem fra meg

Annonse