FAVORITTER

Planen i dag var å stå opp grytidlig opp – så tidlig som klokken 7.30 – bare sånn for å få maksimalt ut av den siste dagen. Tror dere jeg klarte det? Ikke pokker, haha! Jeg ble liggende å dra meg til klokken var nærmere 10, men så er det jo dette som er ferie – å sove til man våkner av seg selv…

I går fartet Dennis og jeg litt rundt på egenhånd, og tok turen bort til Altea. Jeg var jo helt nødt til å ta turen innom Planet Vintage (adresse: Calle Conde de Altea, 53, 03590 Altea, Alicante) – den mest sjarmerende vintage-butikken her i Spania, og kanskje til og med den mest sjarmerende av alle jeg har vært innom. Vi rakk akkurat frem før siestaen, og jeg fikk kjøpt meg diverse accessories og en superkul t-shirt. Deretter spiste vi en sen frokost/tidlig lunsj på De LAB Beach Lounge (adresse: Carr. del Albir, 17, 03590 Altea, Alicante) – en herlig lounge langs strandpromenaden, som serverer livets beste Cava-Sangria! Her bestilte jeg også en superyummy salat med guacamole, pico de gallo, sitrus og andre deilige grønnsaker, som smakte himmelsk. Denne kan jeg varmt anbefale til alle!

    

Etter en drøy time dro vi tilbake til cribben, og da klokken nærmet seg syv, poppet vi champisen for å feire en nydelig ferie! Deretter dro vi ut for å spise en bedre middag – Jon og mamma hadde nemlig invitert oss ut på deres favorittrestaurant, og dette skulle vise seg å bli en himmelsk matopplevelse! Ling’s her i Albir er altså verdt å sjekke ut – makan for et bedre måltid og en bedre service skal man søren meg lete lenge etter.

Nå skal vi legge oss ut ved bassenget, og nyte de siste solstrålene. Vi overnatter på hotell nærme flyplassen i natt, og i morgen klokken 07.00 flyr vi hjemover mot Oslo. Jeg er så laaangt fra klar at det gjør vondt, men så skal det jo selvsagt bli godt å møte venninnene mine der hjemme. Og lille Jax, selvfølgelig ♥ Det skal bli så fint!

Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥