FAVORITTPROGRAMMER PÅ TV

En riktig god lørdag, fine venner! Har dere det bra? Jeg startet dagen hos NRK og Ukeslutt sammen med Arne Hjeltnes. Vi skulle snakke litt om dyrevelferd og slakting, og jeg håper det ble et greit innslag. Mer om dette i morgen – da skal jeg nemlig dele litt flere tanker om denne kjøttindustrien, men først – noe helt annet!

Jeg ser veldig lite på TV, men når den først står på, er det noen programmer jeg bare blir helt nødt til å se ferdig. Og siden jeg i skrivende stund ikke klarer å forlate sofaen fordi ett av disse programmene snurrer på skjermen, tenkte jeg rett og slett å dele favorittene med dere – noen mer useriøse enn andre, haha. Jeg har jo tidligere delt favorittserier på Netflix, Viaplay og HBO – det er jo der man finner større produksjoner og innhold av en helt annen kvalitet. Jeg synes likevel at programmene man kan se uten abonnement, også fortjener litt oppmerksomhet, selv om vi snakker lavbudsjett og i noen tilfeller skikkelig pute-TV, haha.

PAWN STARS

Dette er mitt soleklare go-to-program når jeg trenger superenkel underholdning som får meg til å glemme alt som plager eller stresser meg. At man får se litt av Las Vegas gjør jo heller ingenting – sånn siden dette er mitt favorittsted i hele verden, haha. Det er så festlig å se hva folk drasser med seg av gjenstander og ræl, som de håper å få solgt for en solid penge. Noen sitter jo på ting og tang som er verdt en formue, og det er så spennende å se hva de ender opp med etter vurdering av ekspertene. Gøy!

SUPEROPPUSSERNE – TV3

Okei… Om du er like opptatt av interiør som meg, er dette et program du bare se! Her møter vi åtte norske familier, som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. Men her forvandler altså superoppusserne boligen om til en drømmebolig, ved å flytte på rom, rive vegger, flytte trapper, male, gulvlegge, og ikke minst – få nytt interiør på plass. Det er så spennende å følge prosessen, og selvfølgelig til å se det endelige resultatet.

SAY YES TO THE DRESS – TLC 

Jeg griner litt av hver eneste episode! Jeg elsker bryllup, og jeg eeelsker å se en haug av amerikanse damer prøve den ene kjolen etter den andre – noen mer overdådige enn andre. Det oppstår både sterke følelser og drama, og det er så gøy å se hvilken kjole de ulike damene ender opp med.

STORAGE HUNTERS – VIASAT 4

Jeg dævver av dette programmet! Her får man virkelig bekreftet at det er mange sjuke mennesker der ute – om det er helt reelt eller bare skuespill er ikke godt å si, men fy flate, haha, det er så komisk å se hvor langt enkelte er villige til å gå, for å få klørene i en bestemt bod. Dette programmet kan minne litt om Pawn Stars, siden poenget til syvende og sist er å tjene penger på rælet du ender opp med å kjøpe.

TWO AND A HALF MEN – TVN

Jeg er nok ikke alene om å finne god underholdning i Two and a halv Men! (med Charlie Sheen) Jeg kan se de samme episodene om og om igjen uten å gå lei – akkurat som Friends. Og så er jo Jake og Berta så vittig at man er garantert en latterkule i hver episode.

DR. PHIL – TV3

Omg! Når man ser på Dr. Phil, føler man virkelig at man kommer fra et veletablert hjem. Her møter man så mange mennesker med de sjukeste utfordringene, og da man trodde det ikke var mulig å bli mer sjokkert, dukker det opp en vill historie fra sidelinjen, hvor far til datter har smelt datterens klassevenninne på tjukken, men at det er innafor fordi han har fridd til henne. Og før datteren vet ordet av det, blir klassevenninnen stemoren hennes, og datteren storesøster til en liten gutt. Only in America, sier jeg bare… Eller… Slike ting skjer vel her i Norge også, eller?

BIG BANG THERORY – TVN

Altså… Er det noen som ikke liker Sheldon? Jeg tror det er umulig å ikke elske dette spesielle vesenet, og karakteren gjør meg rett og slett glad. Dette er en serie jeg aldri går lei av, og jeg blir like glad hver gang jeg skrur på TV’n bare for å ha litt lyd i bakgrunnen, og Big Bang Theroy dukker opp.

MELLOM BAKKAR OG BERG – TVN 

Jeg ler hver gang – dette er en av de morsomste norske produksjonene, og jeg digger Kevin Vågenes. Han er en av de morsomste komikerne i Norge, og hele denne parodien på «Norge Rundt» er bare så komisk! Helt i min gate – dette er min type humor, og jeg vil bare ha mer.

Nå lurer jeg skikkelig på hvilke TV-programmer dere liker aller best, og som dere ikke klarer å løsrive dere fra, før dere har sett hele programmet. Kanskje jeg får noen gode tips til enda mer lett hverdagsunderholdning?

Planen for kvelden er å synke ned i sofaen, spise deilig mat med mannen, og bare ta livet med knusende ro. Dette er akkurat en sånn lørdagskveld jeg trenger i dag, kjenner jeg! Hva står på deres plan?