Annonse

FEATHER FRIDAY

Det er freeeedaaaag, og hva gjør man på en freeeedaaaag? 

Man finner frem noen fjær, fyller koppen med kaffe, knipser noen bilder, og vips så har man en flott og bloggvennlig overskrift til et bloggvennlig blogginnlegg. Haha, jeg blir så flau noen ganger.. Blogging er jo på mange måter skikkelig sært, i hvert fall hvis tankene er et helt annet sted, og man i full desperasjon prøver å se seg rundt etter ting som kan skape litt innhold. Denne runden har vi vært inne på noen ganger, og selvom jeg vet at det er bedre å publisere noe med litt tyngde enn å slenge ut alt slags uinteressant piss, så er det noe med behovet for å bare stikke innom å si hei til dere.

I dag sier jeg altså hei med både kaffekopp og to-tre fjær i hendene, mens jeg lader opp til helg. Helgen kickes for alvor i gang om noen timer, da det er duket for lansering av undertøyssamarbeidet mellom Britney Spears og Change. Britney har designet en egen kolleksjon som jeg skal ta en titt på etterpå, og at selveste frøken Spears kommer til å være tilstede er ikke akkurat en uting. Jeg var jo så fæn av henne i sin tid, så det skal bli stas å se henne live. Wuuhuuu!

Nei, dere.. Klokken tikker, og jeg må ta et dypdykk inn i klesskapet for å finne noe å hive på meg før jeg stikker videre. Måtte dere få en fantastisk fin fredag så lenge, så oppdaterer jeg dere senere med bilder av sjølveste Britney Bitch! Heheheh. 

Love you all ♥

Annonse