FEELGOOD FRIDAY…

Heisann fininger. 

FOR en herlig fredag! Solen skinner, jeg har vårfølelse, jeg er iført denim fra topp til tå og mine nye hvite Converse (her). Herlig start på en enda herligere helg, og morgentimene ble tilbragt i det megakule showrommet til Only, hvor jeg fikk en real gjennomgang av høstmoten 2013. Syyykt mye fint, skal jeg fortelle dere, og i tillegg til kolleksjonsgjennomgang har vi også hatt et skikkelig spennende møte. I samarbeid med nettopp Only, kommer jeg til å arrangere noe skikkelig gøy for dere, men vi holder dette foreløpig litt hemmelig. Hihi. 

Og dere? Det kan være lurt å like Only sin Facebookseide HER og i tillegg følge dem på instagram @ONLYNORWAY. Just sayin’ Hehe.!

Ellers er Betty på vei til meg, og jeg gleder meg så jævlig mye til å klemme på henne i kveld. Hurraaa! Wiiiiiiii så happy jeg er i dag. Gøy, gøyere, gøyest! 

Nyt dagen så lenge, så skal jeg i mellomtiden ta en liten telefon til regnskapsfører. Haha, føler meg så voksen hver gang jeg nevner ordet «regnskapsfører», selvom jeg faktisk ble spurt om legg da jeg skulle kjøpe sigg i går… Altså unnskyld meg, men ser jeg ut som en 17-åring? Hahahha…. I såfall, dødsfett! Det vil faktisk si at det er i underkant av 10 år til jeg blir 27, og det er jo ihvertfall fett. 

Boooooom! Det er fredag, folkens ♥