FEELGOOD IN BERLIN

Hellooo internet… Helloooo wooorld ♥

Altså UNNSKYLD! Det er ulikt meg å ikke oppdatere dere en eneste gang i løpet av en dag, men i hele går var internettet på hotellet nede, og vi kunne ikke akkuat bli sittende på hotellrommet i håp om å kanskje få lastet opp et bilde eller to… Sant vel? Og skal jeg være helt ærlig… Så var det faktisk deilig og for en gangs skyld være internett- og datafri en hel dag. HE HE! Men alright… I’m back, og i løpet av den tiden jeg har vært offline har det jo skjedd litt av hvert…

Først og fremst… Hva pokker gikk det av mannen min på fredag da?? Hahahahahah! Jeg trodde jeg skulle gå i bakken da jeg omsider fikk med meg hva han hadde stelt i stand, men det var jo en hysterisk vittig prank. Godt å vite at såpass mange av dere gleder seg til det kommer en liten mini til verden, men det blir nok en stund til enda. Heheheh.

Ellers gikk gårsdagen med til max hygge, og dagen startet med frokost i t-shirt i solsteiken. Herlighet for en deilig morgenstund, og i går fikk vi virkelig kjenne på den deilige vårfølelsen. Etter litt mat stod shoppingen for tur, og jeg tror vi var innom mer eller mindre alle de beste shopping-områdene i hele Berlin. I flere timer jobbet vi oss gjennom burikk for butikk, og jeg vet ikke hvor mange kilometer vi faktisk la bak oss. MANGE var det i hvert fall, og resultatet ble flere shopping bags med deilig innhold. GØY!

 

Da vi langt ut på ettermiddagen omsider kom oss tilbake til hotellet, klinte vi på noe rød leppestift, og stakk videre for å få i oss en matbit og riktige mengder med sprudlevann. Maten var fantastisk, vinen var enda bedre, og før vi visste ordet av det danset vi oss gjennom Berlins gater.

Vi var innom noen av de herligste plassene byen har å by på, og jeg klarte til og med å ta fyr i en av de mindre barene. Altså… Stort hår, liten plass, ukontrollerte bevegelser, og stearinlys, funker faktisk IKKE så bra sammen, så da jeg ble klapset i bakhodet og stanken fra brent hår spredde seg rundt meg, skjønte vi at det kanskje var tid for å danse videre til neste bar… Hahahahha! FOR en kveld… Herregud så gøy vi hadde det, og hvordan jeg faktisk ser ut i bakhodet vet jeg ikke helt enda… Det er uansett et godt tegn på at kvelden var FAB! Eller hva?

Konserten med Sam Smith på fredag, var forresten helt fantastisk, og denne skal jeg fortelle dere mer om litt senere. 

Hvordan har helgen vært, fininger? Noen som var ute og samlet opp noen gode historier i går? Hheh!

SMASK