Annonse

FERIE!

//Inneholder sponset produkt

Hallo fra Albir, palmesus og 19 varmegrader ♥ Vi ankom i går ettermiddag, og ble møtt av to herlige foreldre på flyplassen. Resten av kvelden gikk med til middag på kinaen, akkompagnert av litt for mye sangria og noen solide latterkramper, og at vi trives her på ferie med mamsen og Jon er det ingen tvil om. Etter middagen stakk Dennis og jeg videre for å ta temperaturen på utelivet her i Albir. Vi var jo litt spent på hvordan det faktisk er her nede i november, og det var mildt sagt labert.

Nå trenger jo ikke vi noe særlig uteliv for å ha det gøy – og bra er det siden Albir er spøkelsesby på kveldene, haha – i hvert fall på en mandag! Dette visste vi jo egentlig veldig godt, men det var likevel litt interessant å se om det dukket opp en åpen bar blant alle de stengte stedene. Vi fant en herlig liten bar som hadde åpent – et sted jeg er ganske sikker på at er helt nytt. Chicken Run heter det (om jeg ikke husker helt feil), som var dekorert med palmer og moro. Drinkene vi bestilte smakte riktignok IKKE bra, men folka som jobbet der var så hyggelige, som veiet opp for den grusomme smaken, hah.

Etter den stramme drinken stakk vi på Casino i Benidorm, som skulle vise seg å gi litt ekstra cash i feriepotten, men formen ble ikke akkurat bedre av at vi hold det gående til klokken tre i natt. Jeg har vært ødelagt i hele dag, så nå er det slutt på alt som har med fest å gjøre, haha! Jeg har rett og slett blitt for gammel, og kjenner at jeg allerede gleder meg til i morgen, og til tømmermennene finner en annen stakkars jævel å plage, hah!

I dag har vi altså ikke gjort så mye annet enn å slappe av i heimen og ved bassenget. En liten iskald San Miguel i solen er jo et must på ferie, og i kveld skal jeg diske opp med en deilig middag til oss her i heimen. Ferie, ass – det er så deilig ♥

Her har jeg forresten verdens kuleste og diggeste sandaler på beina – var de ikke rå? Dere finner dem HER!

Måtte dere alle få en vidunderlig kveld, så sees vi i morgen! Da kommer jeg sterkere tilbake med masse energi og humøret på topp, haha.

Love you all ♥

Annonse