Annonse

FERIEN ER I GANG

Hurra for ferie ♥ Norgesferie i år som i fjor, og det er selvfølgelig helt i orden. Vi elsker jo å feriere i vårt vakre land, men vi kjente litt på lengselen etter palmesus og sangria, og la derfor inn en optimistisk bestilling av flybilletter til Spania like før jul…

Vi skulle ikke langt inn i det nye året før vi skjønte at det ikke ville bli Spania i år heller, så nå får vi heller glede oss til neste Spania-sommer, og nyte Vestlandet denne sommeren i stedet. Og Vestlandet hadde det uansett blitt, for er det steder vi alltid må besøke på sommerstid, så er det Bergen, Stavanger og Rosendal. Dette er liksom et must, og så liker vi å legge inn et stopp på Geilo for å dele opp turen, og gjøre den ekstra innholdsrik!

Denne gangen dro mamma og Jon også oppover – bare på dagstur, men fy søren så koselig. Vi møtte dem til en sen lunsj på Vestlia Resort på fredagen, og det var så deilig å få litt tid sammen, og samtidig kjenne litt på følelsen av ferie sammen med dem. Spania-somrene tilbringes med mamma og Jon, så det er definitivt et stort savn. Derfor var det godt å kunne få litt tid sammen på Geilo i stedet, før suste videre mot Bergen.

Turen over Haradangervidda er en opplevelse i seg selv, og når vidden bader i sol blir turen ekstra fin. Vi hadde en nydelig tur til Bergen, og måtte gjøre flere stopp underveis for å nyte naturen om omgivelsene. Norgesferie er aldri feil!

Nå er vi på plass i Bergen – byen som står mitt hjerte aller nærmest! Værgudene har spilt på lag, og vi nyter hvert sekund. Mer om Bergen i neste post, så nå vil jeg bare ønske dere en vidunderlig tirsdag, og så snakkes vi snart igjen. Jeg har jo noen blinkskudd fra Bergen jeg selvfølgelig vil dele med dere ♥

Klem i fleng

Annonse