FESTFIN TIL UNDER 500LAPPEN

En riktig god morgen, fagre jomfruer ♥

Dette innlegget egner seg godt for alle oss frøkner som gleder seg til å gjøre seg klar til fest, og som ikke ønsker at lommeboken skal gå fullstendig varm. Det nærmer seg nemlig høysesong for fest og moro, og da gjelder det å få på seg finstasen. Jeg ser også at flere av dere har etterlyst et blogginnlegg hvor jeg tipser om hva man kan ta på seg på fest og julebord, og jeg håper denne kollasjen bestående av produkter til under 500 lappen, kan være til hjelp. 

Nå er jo egentlig ikke jeg den rette å spørre når det kommer til overpyntet party styling, hvis man er av dem som trives best i kjoler… Jeg er jo av den mer rocka og lekne typen, og er det ett plagg dere aldri kommer til å se meg i, så er det den typiske «b-young kjolen». Den korte kjolen i hvit sateng med sorte blondedetaljer, vet dere… Den som sitter klistret inntil kroppen som man gjerne kombinerer med skinnende brun strømpik og pumps som er slitt i stykker til spikeren. ÅH… Jeg får litt vondt av tanken, ihvertfall siden jeg faktisk gikk sånn for noen år siden. Nei guuuri og hahaha, liksom!

Når jeg kler meg opp til fest, går jeg som regel for et basic skjørt eller en skinny jeans, kombinerer dette til en slækk topp, gjerne med et kult print, og deretter pimper jeg antrekket opp med noen kule heels, masse accessories som armbånd, en kul clutch og selvfølgelig fargerike negler og lepper. Håret setter jeg gjerne opp i en stram hestehale, eller så bølger jeg det. Det er liksom ikke så veldig mye mer enn dette jeg har dreisen på, men det duger. Innslag av knallfarger, kult mønster og mixed fabrics synes jeg også funker kjempebra på fest, og skal jeg ta på meg en kjole må denne være røff, slækk eller rocka som disse to under her. 1. Rocka denim kjole 2. Superkule heels med gulldetaljer 3. Langt smykke fra Pilgrim 4. Leopard clutch fra Selected Femme 5. Funky topp fra Vero Moda 6. Armbånd i gull, sort og leopard 7. Sort clutch 8. Shiny party skjørt 9. Knallrosa lepper fra Too Faced 10. Knallrosa clutch 11. Perfect basic 12. Akkurat passe rocka skjørt fra Vero Moda 13. Leopard pumps 14. Pink lips 15. Perfect heels 16. Slækk kjole 17. Gullarmbånd 18. Success top 19. Langt gullsmykke

Ååå så mye kult, og nå fikk jeg faktisk skikkelig lyst til å kle meg opp til en real fest. Sleng over en skinnjakke og du er klar til å gå ut døren, og på ekstra kalde dager holder du deg varm på vei til party ved å ta på deg en strikket cardigan under skinnjakken samt et stort skjerf. Whoop whoooop!

Forresten, folkens… Jeg ser at noen av dere har nominert meg i Vixen Blogg Awards og det gjør meg sååå lykkelig. Tusen, tuuuusen takk, og ønsker flere av dere å nominere meg, kan dette gjøres HER. Det hadde jo vært skikkelig gøy å kunne vise hele Norge at man kanskje kan stikke av med en pris, SELVOM man skiller seg litt ut fra mengden, selvom ikke alt er rosa, og selvom man ikke har en fashion blogg som kun består av produkter de ferreste av oss har råd til. Herlighet så gøy det hadde vært, eller hva? 

Nå skal zombie-Kristin begynne å gjøre seg klar, og hoppe videre i et møte om ikke så altfor lenge. Snakkes senere, verdens skjønneste lesere ♥