Annonse

FESTIVAL READY

Nå begynner jeg å få skikkelig sommerfugler i magen – det er jo duket for Palmesus denne helgen, og vi skal selvfølgelig nedover til deilige Kristiansand for å få med oss galskapen. Det blir vel det tredje året vårt, og tradisjonen tro, skal jeg gjøre noen intervjuer med artister i i regi av MTV. Herregud – så langt har jeg faktisk fått lov til å sitte og skravle med både Fatboy Slim, Gabrielle, Klovner i Kamp, Axwell and Ingrosso, Highasakite, Wyclef Jean, Matoma, Martin Garrix, og Aurora, og i år skal jeg søren meg få prate litt med bl.a. og selveste Zara Larsson! Dette blir så bra ♥

Sent i går kveld, satte Dennis seg godt til rette i sovesofaen, mens jeg begynte å pakke. Dette er en sånn fin måte å gjøre det på – at han sitter og holder meg med selskap, mens jeg bretter og pakker, haha. Jeg har jo mine systemer på selve pakkingen som fungerer utmerket, og i det systemet der, passer det sjukt dårlig med Dennis sin måte å brette på, haha. Det kan vel egentlig ikke regnes som bretting i det hele tatt, men mer en krøll-og-stapp-metode, og den slags kan vi faktisk ikke ha noe av, haha.

Jeg er ganske så festival ready, med andre ord, og det er neglene mine også.

I dag har jeg rett og slett pimpet neglene opp med knæsj blå neglelakk fra Infinite Shine – serien til OPI. Sånn siden OPI er livet, OPI er best, OPI er lakken du bruker til fest! Heheheeh! Og så har jeg klistret på noen Unicorn nail stickers, for å gjøre neglene enda mer happy, og både klar for pride og festival – yay!

Både lakk og stickers får dere kjøpt i butikken min på Løkka ♥

Jeg er bak skjema som vanlig, og må nå hive i meg litt forkost, før jeg suser bort i sjappa. Jeg holder åpent til klokken 17.00 i dag, og har mer enn nok å ta meg av, ettersom at det jeg hadde igjen på lageret nå er levert til butikken, haha. Phew – dette blir hektisk, men hjelpes så moro!

Nyt dagen så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse