FESTIVALMORO FOR MOR

I går var jeg ute og luftet meg med jentene, og gjett om jeg koste meg! Og det på tross av at jeg aldri før har følt meg så gammel, haha… Vi var vel sånn ca. de eneste på Kadettfestivalen over 30, og hvor enn vi gikk, danset kidsa rundt iført de sjukeste kreasjonene i neon og netting, og glitter i halve ansiktet. Det er altså sånn det gjøres nå til dags, haha! Og jeg må jo bare si at det er helt rått å se at ungdommen tar’an helt ut, og er mer festival-ready enn det vi noen sinne har vært. De twerket og danset og kunne by på de sjukeste dance moves’a, og der stod vi – fem kvinnfolk over 30, og lengtet bittelitt tilbake til starten av 20-årene.

Vi har jo vært der vi også… Minus alt glitteret og nettingen, riktignok,  men ut over det kunne vi by på noen ganske ville moves vi også, da vi stod foran scenen til Big Boi på Hovefestivalen i 2011. Herregud det er lenge siden!

Anyways… I går ble vi litt ungdom igjen, da vi entret Kadettfestivalen i Sandvika. Og jeg som er i ammetåke og surrer noe voldsomt om dagen, hadde selvfølgelig klart å kjøpe billett til feil dag. Jaddaa! 10 poeng til meg! Heldigvis var de så snille og forståelsesfulle, at jeg fikk komme inn likevel. Det hadde jo vært forbaska kjedelig om det eneste jeg fikk med meg fra festivalen, var inngangspartiet, haha. Så etter litt miksing og triksing var vi på plass. Her er et herlig bildedryss fra gårsdagen!

Mia, meg og Stine ♥

Kadetten!

Gladlakser på festival! De to mødrene til høyre var nok litt ekstra giret på litt fest og moro, haha!

Hvor FAB er det ikke med egne rosa jentetoaletter? Det er helt utrolig hvor mye renere toalettene er når jentene får ha dem i fred! Og så med speil på veggen i tillegg? 10 poeng! Her hadde forøvrig Mia klart å lure til seg et pledd, haha!

Kosemose med min favorittbror!

Mia er alltid like fresh! #inspo

Jenter som svømmer i søppel! At det skal være så forbaska vanskelig å bruke søppelbøttene?? Det var bare trist å se så mye plast ligge strødd rundt på bakken – jeg har faktisk ikke sett noe liknende tidligere! Heldigvis blir det ryddet opp av flinke folk når festivalen er over, men likevel… Mye av dette blir nok liggende i naturen likevel, og det er faktisk ikke greit! Når skal vi innse at vi alle har et ansvar når det gjelder å ta vare på planeten vår?

To favoritter ♥

Herligste location for festival!

Folk i solnedgang!

Superstjernen, Mia!

Park hang og god stemning!

Jentene mine ♥

«Okei, jenter! La oss legge til posisjon på kartet i chatten, slik at vi ikke mister hverandre!» Den planen funket sånn akkurat under middels, haha!

Happytimes!

Kadetten leverer!

Hvis du zoomer kan du så vidt spotte Cardi B på scenen!

Mamma på vift!


Det er så viktig å komme seg ut med jentene, og litt ut av babyboblen! Jeg elsker å være mamma, men jeg elsker å bare være Kristin også. Og siden Dennis er verdens beste pappa, kan jeg være ute med god samvittighet, uten å bekymre meg for hvordan det går der hjemme. Jeg er så trygg på Dennis i farsrollen, og det føles ufattelig godt! Vi er et godt team, han og jeg!

I kveld skal jeg på Press sin sommerleir for å delta i en debatt om kroppspress. Jeg gleder meg stort, og håper på en skikkelig fin samtale foran fine folk. Nå hører jeg Falk i babycallen, så da vil jeg bare ønske dere en finfin dag! Nyt den ♥

Talk later!