Annonse

FESTIVALSOMMER!

God morgen, skjønninger ♥

I dag våknet jeg rundt halv åtte.. Da var det nemlig en liten krabat som absolutt skulle ut, så da var det bare til å hive på seg fillene, tråkke inn i sandalene, og komme seg ut døren. Jeg elsker Fokus over alt, altså.. Men de turene før fuglene fiser på en lørdag, står ikke akkurat på toppen av ønskelisten, haha!

Anyways.. Solen og den digge temperaturen har omsider meldt sin ankomst, og jeg skal snart ut og nyte fineværet før regnet kommer tilbake allerede i morgen. Når solen skinner drømmer jeg meg bort, og jeg begynner å glede meg til sommerplanene som finner sted her i Norge. Man trenger nemlig ikke reise langt for å ha the time of your life, og er det én ting som topper happy-listen, så er det festivaler.

Festivaler er LIVET! Herregud så gøy det er på festival.. God musikk fra morgen til natt, iskalde øl i plastglass, gode venner, solbriller på nesen, og freshe festival looks. 

Gotta love it!

I år skal jeg både til Slottsfjell i Tønsberg og Palmesus i Kristiansand. På sistnevnte festival skal jeg på toppen av det hele være host for MTV, så dette kan bli en ekstra spennende opplevelse. Jeg håper jeg møter på en haug av dere, som kan skravle litt inn i MTV-mikken, som kommer til å være min faste følgesvenn, hehe. Jeg gleder meg såååååå!

Men når vi snakker festival, så må vi snakke litt festivalantrekk. Jeg elsker å kle meg opp til festivaler, man kan liksom dra den litt ekstra langt, og jeg er like begeistret for det bohemske, som det fargerike og lekne. Under her har jeg laget tre forslag til fantastiske festival looks, som kommer til å passe perfekt i et folkehav av happy people som danser til happy music – HURRA!

1.  Superfresh og knallrød neglelakk i fargen «Aloha from OPI» HER //  2. Hvite negler er helt rått og perfekt til festival – «Alpine Snow» HER // 3. Fargerik og deilig veske med perler HER // 4. Neongule og råkule sandaler fra Pieces HER // 5. Verdens beste denimshorts med god stretch fra StyleConnection. Kort men likevel lang nok til å dekke øvre del av innside lår HER 6. Funky badedrakt som passer perfekt som body i kombinasjon med denimshortsen HER // 7. Sexy kimono med neon detaljer HER 8. Superfreshe sunnies fra Le Specs HER 9. Neon yellow belte fra Pieces HER  

1. Sort neglelakk er alltid en sikker vinner – «Black Onyx» fra OPI HER // 2. Verdens kuleste cropped sweat i silver fra StyleConnection, blir like kul til skater skirt som til leggingsen, eller rett og slett som en fresh detalje du knyter rundt livet HER // 3. Ingen festival uten en fargerik og knallrå leggings. Denne fra StyleConnection her snart på lager HER // 4. Skal du ha én oversized t-shirt til festivalen, så er det denne du skal ha. Ingen over, ingen ved siden HER // 5. Man MÅ bare ha klassikeren fra det glade 90-tall, tattoo choker HER 6. En snapback er alltid riktig på festival. Perfekt på bad hair days som ofte oppstår etter noen dager med fest og moro HER // 7. Denim + festival = Perfect combination. Deninjakke fra Nelly HER 8. Hvorfor ikke freshe neglene dine i en knallfin lillafarge? «Lost My Bikini in Molokini» fra OPI HER 9. En gymbag i skinn er helt rått og perfekt til festivalen HER 10. Platform Converse er midt i blinken på festival HER

1. Obligatorisk festivalhatt HER 2. Herlig skinnbelte som blir perfekt i midjen på en hvit slækk kjole HER // 3. Råkul kimono med freshe frynser HER // 4. Flagrende og deilig kjole HER // 5. Dreamcatcher necklace fra StyleConnection, skaper den perfekte boho-looken HER // 6. «Black Onyx» fra OPI HER // 7. Herlig skinnveske i perfekt festivalfarge HER // 8. Runde solbriller HER // 9. Knallfine sandaler med frynser HER // 10. Hippie Bracelet fra StyleConnection HER // 11. Hvit og FAB neglelakk fra OPI HER

Blir det noen festivaler på dere i sommer, fininger?

LOVE YOU ALL ♥

Annonse