FESTIVALSOMMER I VAKRE NORGE

Da var det snart leggetid, og i kveld kommer jeg virkelig til å sovne med et smil om munnen, etter å ha lest slike fantastiske kommentarer fra fantastiske lesere. Ååå så glad jeg er i dere!

Før jeg sovner, noe som er nummeret før, tenkte jeg å fortelle kort om de forskjellige festivalene man kan oppsøke i Norge denne sommeren. Er jo sikkert mange av dere som har full oversikt allerede, men kan jo være greit å ha datoene samlet foran seg. I fjor var jeg på Hove, og kan anbefale denne festivalen til alle. I år blir det dessverre ikke Hovefestivalen på meg, men er ikke akkurat lei meg over å skulle dra til Voss på ekstremsportveko i stedet. Jeg elsker Voss, jeg elsker ekstremsport, og jeg elsker musikk, og når man kan få alt dette i en og samme pakke, skal jeg ikke klage. Jeg kommer også til å dra til Tønsberg på Slottsfjellfestivalen, og ser ikke bort ifra at det blir en tur på øya også. Sommer = Festival, og jeg digger det!

Kanskje vi sees på en av plassene, og ønsker dere med dette en fabelaktig festivalsommer!

Natta fininger.