Annonse

FIFA FOR FAEN

Good morning, Supertars!

Jeg har vært over alle hauger allerede i dag, og dagen startet med å bringe en av de fine vennene mine til sykehuset for en oppfølgingstime som et resultat av en medisinsk neseoperasjon. Jadda.. Med bandasje under nesen og et lyseblått outfit fra sykehuset, satt hun seg fortomlet inn i bilen tidlig i dag morges. Like skjønn og fin som alltid, og er det èn som kan rocke en sykehustrøye, så er det henne. Tapre venninnen min!

Vekkerklokken var stilt inn på 7 i dag morges, men det var noe helt annet som vekket meg en time tidligere enn planlagt.. La meg bare si det sånn at FIFA 15 kom ut i går, og la meg bare si det sånn at FIFA er julaften, bursdag, påske, nyttårsaften OG 17.mai i én og samme føkka forening. 

«It’s a very good day for Liverpool», «the sun is shining on Emirates Stadium», «will Arsenal manage to win this match«, *fløyte, applaus, heiarooooop* and the list goes on and on.. 

Dette var altså det som fikk meg til å slå øynene opp i seksdraget, for joda.. I stuen satt Dennis fremdeles med FIFAen sin, helt oppslukt, helt i sin egen verden, og jeg bare, «assåå.. Er du helt forbanna nørd eller? Hadde du noen gang tenkt å komme å legge deg, typ EVER??«.. Han hadde ikke det. Han hadde ikke på noen som helst måte i det hele tatt vurdert å hoppe til køys, og hadde det ikke vært for at jeg ropte og skreik som en galning, hadde han pokker ta sittet der fremdeles. 

Hva er det med FIFA, egentlig? Dere skulle sett han i går da det nærmet seg lansering. Han har jo hatt nedtelling siden FIFA 14 kom på markedet, men da det var ti minutter igjen til release stod han nærmest klar med champisen og hoppet opp og ned av glede og begeistring. Da det var ti sekunder igjen tok han fyr, og telte høyt ned fra ti til en, akkurat som man gjør når vi går inn i det nye året. 

Ti, ni, åtte, syv, seks, fem, fire, tre, to, EEEEEEEEN!!!

FIFA 15 er kommet for å bli, og nå kan jeg bare glemme filmkvelder og date nights på ubestemt tid. Pokker ta deg, FIFA! 

Jeg prøver å finne noe som vi kvinnfolk deler en like stor begeistring for, men etter å ha sett Dennis’ engasjement i går (og i dag for den saks skyld) tror jeg dessverre ikke det finnes noe som gjør oss like giret. Joda, vi kan bli helt i fyr og flamme over noe nytt til garderoben, noen nye sko, noe nytt til hjemmet, en ferie, en opplevelse eller noe i den duren.. Men det gir oss ikke tourettestendenser, krampetrekninger og sikleproblemer. Han siklet i går for faen.. Sikkelet rant nedover haken da han kunne trykke på play (om man gjør det på FIFA), og etter han var i gang med spillerne sine på fotballbanen, var det ikke mulig å snakke til han lenger. 

Kjære gud i lyngen, FIFA? Whyyyyyy???

Når det er sagt unner jeg alle FIFA-elskere denne gleden.. Det er jo helt fantastisk å være vitne til en lykkerus av de sjeldne, men ett eller annet sted går faktisk grensen, eller hva? Kjære vene.. Jeg ler meg ihjel!

Nå skal det jobbes så da skravles vi bare litt senere, og dere? Jækla gøy å se reaksjonene deres på forrige innlegg og sexspalten generelt. Jeg digger engasjementet og at dere deler deres erfaringer og historier! You guys ROCK!

Peace out ♥

Annonse