Annonse

FIFTY SHADES OF GREY

Yesass!

Jeg teller dager til premieren på Fifty Shades Of Grey, og OPI har jo selvfølgelig laget en egen Fifty-kolleksjon som passer perfekt i disse dager. Det er helt forbanna rått spør du meg, og jeg la uten å nøle inn en bestilling på mine favoritter fra kolleksjonen. Disse lakkene er et soleklart must i neglelakksamlingen, og lakkene finner dere i nettbutikken

Jeg har tatt inn Shine For Me, Cement The Deal og selvfølgelig den sexy røde Romantically Involved, og når jeg skal på premierefest på torsdag i regi av ELLE, skal jeg definitivt lakke neglene mine med en av disse lakkene. Dette blir HOT! 

Lakkene finnes kun i et svært begrenset antall, så her gjelder det å være raskt ute, just sayin’.. 

Er det noen som gleder seg til å se filmen eller? 

Jeg er så giret selvom jeg ikke har lest bøkene, men at dette kommer til å bli en dampende het filmopplevelse er det absolutt ingen tvil om. Så gjenstår det å se om det blir kleint å se den i en fullsatt kinosal. Det er Fifty Shades Of Grey vi snakker om her liksom, ikke huset på prærien. Haha!

Torsdag it is.. SOM jeg gleder meg!

Alright, back to work!

Jeg har så masse spennende å gjøre om dagen da jeg venter på at mange råkule styles skal komme inn på lager. Nå er det ikke lenge til noen nye sweats kommer for salg, i tillegg til en haug av arm candy, iPhone covers, «gym bagger», happy socks og masse annet moro. Dette er så vanvittig gøy, og det er bare til å glede seg ♥

Merker dere forresten at temperaturene sakte men sikkert begynner å krype oppover gradestokken? Jeg tror det er pluss fire grader i Oslo nå, og dette er jo SYDEN sammenlignet med de 15 minsugradene vi hadde i forrige uke, haha! Jeg elsker tiden som nærmer seg med stormskritt. Før vi vet ordet av det er det søren meg vår, folkens! Åh  ♥

Skravles!

Annonse